Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento pohledný učitel prý vyvraždil celou rodinu! Měl psychické problémy a trpěl ztrátou identity

23. května 2013
13:12

Pohledný mladý muž s úsměvem kovboje, nebo vraždící monstrum? To jsou pravděpodobně dvě tváře dvacetiletého Američana, který je podezřelý z brutální vraždy 4členné rodiny. Do Česka prý přijel, aby se vyléčil z psychických problémů.

Oběťmi jeho vraždícího běsnění je zřejmě učitelka, její manžel a dva synové. Manžel se starším synem zřejmě hráli ve stejné hudební kapele. Na facebookové stránce kapely, kterou má v "oblíbených" také podezřelý Kevin Dahlgren, se už objevila krátká zpráva, že skupina ruší všechna nasmlouvaná vystoupení.

Kevinovi Dahlgrenovi je dvacet let. Je to Američan. Do Česka ho podle zjištění ČT24 poslali rodiče kvůli psychickým problémům a krizi identity, na Moravě měl najít nový smysl života. V domě, v kterém vraždil žil poslední tři týdny od příjezdu z USA. Nabízel výuku angličtiny. Za hodinu bral 200 korun a ještě před dvěma týdny sháněl prostřednictvím svého profilu na facebooku nové studenty.

Na facebooku na sebe prozradil, že žije v Brně, ale pochází z Kalifornie. Blesk.cz se podařilo získat svědectví obyvatele ulice, kde se otřesná čtyřnásobná vražda stala. „Říkal, že je se Sacramenta. Chtěl učit angličtinu. Přijel protože se mu tady líbí, protože lidé jsou tu flegmatičtí, ne jako v Americe,“ řekl Blesk.cz soused zavražděných Jan Fiala. Sám s Kevinem Dahlgrenem do kontaktu několikrát přišel.

Kevin měl také zřejmě velice kladný vztah k drogám. K těm lehčím určitě. „Sháněl marihuanu,“ řekl Blesk.cz Fiala.

Policie varuje, že je muž ozbrojený, a vyzývá občany, aby se ho v žádném případě nepokoušeli zastavit. Případné informace o jeho pohybu mají občané sdělit na lince 158.

chrchla ( 23. května 2013 22:05 )

bezhlavý rytíř,může léčit zvlášť hlavu a pak zbytek

maximillian ( 23. května 2013 20:06 )

TY STARA CHLIPNA BUZNO, MAS NA AMIKA-FESAKA CHUT, ZE JO ?...

fandamilan ( 23. května 2013 19:43 )

Ještě více amerických ku.ev a vrahů tady dotáhněte.Skutečně každý mrtvý amík se počítá.Tady tu americkou zrůdu bych zaživa stáhl z kůže a video poslal tomu černému co to prý vše řídí.

kdoasi ( 23. května 2013 15:47 )

Už to umělci z Plesku uvedli na pravou míru

kdoasi ( 23. května 2013 15:25 )

V Česku se prý léčil s hlavou...víte o někom,kdo se léčí bez hlavy?

Zobrazit celou diskusi