Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Studenti na sebe práskají: Podvádím, líbám učitele a píšu seminárky za sex

Facebooková stranka Přiznání Masarykovy univerzity
Facebooková stranka Přiznání Masarykovy univerzity  (Autor: Facebook)
Autor: mok - 
7. dubna 2013
16:08

Studenti vysokých škol rozhodně nejsou neviňátka. To dokazuje sociální síť Facebook, kde se hojně vytváří komunity pod názvem Přiznání. Studenti tam často píší i peprná tajemství..

Přiznání MUNI

Na Masarykovu univerzitu v Brně nechodí jen samí intelektuálové. Za některé studenty tam totiž skládají zkoušky i příbuzní, a nebo mají tahák tak dokonalý, že jej mohou rovnou odevzdat. "Zadanie otázok na skúške presne korešpondovalo s mojim ťahákom. Tak som teda nevytiahla ani pero a smelo odovzdala ťahák," píše se na sociální síti.

Láska navíc kvete v každém věku a všude, a tak se jedna ze studentek přiznala, že se líbala s učitelem.

Přiznání UK

Ani Karlova univerzita není pozadu a má svou komunitu na sociální síti. A jak to vypadá, nejen studenti podlehli a napsali své tajemství. Pod jedním komentářem totiž stojí podpis: Vyučující FHS, ten si stěžuje na jednoho ze studentů. "Nejaktivnějším studentem na mých hodinách se nepříliš chytrý mladý muž s řečovou vadou, který svůj chabý projev doplňuje hysterickou gestikulací. Je mi to trapné, ale občas se ubráním smíchu jen s vypětím všech sil."

Ani učitelé nejsou ale svatoušci a práce svých studentů nejspíš nikdy neviděli."Občas vpíšu do eseje na FSV věty typu "Jsem tancující brambora" nebo "pomaž mě marmeládou" a zatím jsem nedostal žádnou odezvu…“

Přiznání VŠE

Že se dá studovat i bez nudného biflování dokazuje i Vysoká škola ekonomická. Studentům tam totiž přibývají kredity za zkoušky, které neudělali. "V prváku na magistru jsem dostala 10 kreditů ze zkoušek, které jsem nedělala. Do konce studia jsem to nikde nenahlásila."

A psaní seminárek se také vyhýbají. "Napsal jsem v isisu hromadnej mail, že napíšu seminárku za sex, z 400 holek se mi ozvalo 5, se 3 sem se vyspal, všem sem dal stejnou práci."

tyrion ( 18. dubna 2013 20:01 )

scaero se vyslovuje jako scéro, že? pokud si dobře vzpomínám tak je to určitý druh marihuany, že? podle toho vašeho jména a názorů to vypadá, že sám máte vyhulený mozek a na VŠ jste se nedostal a teď jen závidíte ostatním, co? pokud nemáte alespoň PhD tak radši mlčte, když nevíte o čem mluvíte.

tyrion ( 18. dubna 2013 19:57 )

Demence nekterych lidi me opravdu udivuje, sam ctu vsechny priznani a na temer vsech VS, kde priznani je mam zname a spoluzaky ze stredni, takze vim, ne trictvrte veci jsou lzi, jak tu nekdo psal, ale temer vse, je proste nemozne. Nejvice me fascinuje, ale pan scaero, to by me zajimalo co ma vystudovane on, protoze podle nej je VS na urovni materske skolky. Znam takove, kteri se pred zkouskama moc neuci, ale ja travim kazdy konec semestru v knizkach, ruznych textech a zapiskach z prednasek a seminaru, kazdy semestr delam 5-10 desetistrankovych eseji, nemluve o mensich ukolech, priprave kazdy tyden na seminar. Taky jsem napsal par priznani vztahujicich se k me skole, ale nic z toho nebyla scela pravda, jen jsem vzal svuj zazitek, ktery jsem upravil, vyhanl trochu do extremu, aby byl zajimavy.

banana222 ( 18. dubna 2013 02:42 )

Velmi zalezi, jakej ma clovek ke skole pristup. Pokud chce clovek sedet po skole v teplym kanclu a vysplahat se za par let na 20k, tak staci skolou proletet (jak to dela vetsina) bez vedomosti, a pak putykou s velkym machrovanim nechat kolovat titul. Pokud clovek bere skolu trochu vazne, tak po skole bude mit dobre misto (bude o nej zajem ze strany zamestnavatelu), dobrej plat a titul radsi necha doma. A clovek, ktery to bere vice vazne, muze po magisru pokracovat na doktoranta, zapojit se do mnoha projektu, prolitat celej svet vydelat balik penez a byt uznavana kapacita, a je jedno, zda-li svuj titul necha doma nebo ne. Vse je o pristupu.

erikcom ( 9. dubna 2013 12:45 )

vysoké školy jsou obtížné jen v jiných zemích např. v usa,rozhodně ne tady tady je to spíše k smíchu

erikcom ( 9. dubna 2013 12:44 )

to je ta generace kdy na střední chodí dnes uz i ti co mají na zakladce 4,na vysoke bych dal školné jako v usa ono by je to přešlo minimalně by je rodiny zabili za nedostudovany rocnik,přijit o mega ,zrušil bych jim jejich vyhodné karty,zrušil studentské jizdne ap,když mají někteří na chlast a drogy mají taky na ostatní věci

Zobrazit celou diskusi