Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dechberoucí snímky hasičů: Ty nejděsivější bouračky Česka!

Autor: shp - 
22. února 2013
05:01

Během okamžiku se běžná jízda může změnit v holý boj o život. Když na silnici dojde k autonehodě, jsou to často hasiči, kteří jsou společně s ambulancí na místě jako první a zachraňují zraněné. Toto jsou ty nejděsivější bouračky, které zveřejnil server Hasiči.tv.

Když dojde k autonehodě, musí hasiči společně se záchranáři spolupracovat jako jeden tým. Oběti nerozvážného řízení nebo špatných silničních podmínek jsou totiž často zaklíněny ve zdemolovaných vracích vozů. A je právě na hasičích, aby je těžkou technikou z pasti vysvobodili a předali k okamžitému ošetření.

Odvážní hasiči zachraňují životy

Mnohdy jsou srážky tak silné, že z vozu nezbude zhola nic. Při jedné z děsivých havárií se osobní vůz srazil s kamionem, které menší auto úplně zdemoloval a jeho motor odpálil několik metrů daleko. Nejsou to však pouze havárie vozů, ke kterým odvážní hasiči vyjíždějí. Zasahují i například u pádů letadel. Jejich zkušenosti jsou vždy na místě k nezaplacení a stovky lidem jim vděčí za své životy.

dopdel ( 22. února 2013 09:25 )

Můj syn je také hasič,takže jsem v obraze.Pro jednou se diskutující shodli a mají pravdu.Kde je špína a nebezpečno,tam jdou hasiči. Ale chtěla jsem napsat pro redakci Blesku. Tyhle snímky nejsou dechberoucí,jsou otřesné. Dechberoucí snímky jsou krásné,příroda,zvířata,děti. Pokud nesekáte hrubky,tak volíte nevhodná slova!!!

lpitriska ( 22. února 2013 09:13 )

Hasiči jsou frajeři a ty šulíni nahoře jim berou prachy

sibeja ( 22. února 2013 09:11 )

Před hasiči také hluboce smekám .. Jsou nedocenění ... Nasazují své zdraví kolikrát i životy když jdou do akce .. Taky si myslím ,že i když jsou samozřejmě vycvičení jinak by to nemohly tuhle práci vykonávat tak to musí pohnout s psychikou ..

peterwilliams ( 22. února 2013 05:15 )

 HASIČI PŘED VÁMI SMEKÁM

Zobrazit celou diskusi