Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Lhář z Břeclavi si vymyslel napadení Romy: Dostal trest veřejných prací

Petr ležel na jednotce intenzivní péče. Přišel o ledvinu.
Petr ležel na jednotce intenzivní péče. Přišel o ledvinu.  (Autor: Blesk - Gabriela Peringerová)
Autor: INT, fr - 
19. prosince 2012
22:52

Kauzu Petra (16) z Břeclavi, který si v dubnu vymyslel, že jej brutálně zbila trojice Romů, soud podmíněně odložil. Chlapec ale musí odpracovat 20 hodin veřejných prací.

„O podmíněném zastavení bylo rozhodnuto vzhledem k nízkému věku pachatele,“ uvedl žalobce Tomáš Foldyna. Pokud by chlapec po dobu jednoho roku spáchal nějaký delikt, hrozilo by mu stíhání.

Jen se předváděl

Petr se zranil loni v dubnu při nevydařeném cviku, kdy předváděl před kamarády. Spadl z výšky na zábradlí tak nešťastně, že mu lékaři museli v nemocnici odebrat ledvinu. Měl také poškozená játra a slezinu. Když jej matka vezla do nemocnice, řekl jí, že jej zbili tři Romové, protože jim nedal cigaretu. Vyšetřování ale prokázalo, že si vše vymyslel.

Chlapec se patrně bál říct matce pravdu. Nepravdivé informace o útočnících vyvolaly silné protiromské nálady. V Břeclavi pak demonstrovalo asi 2000 lidí. Chlapec prý neměl sílu přiznat, že si útok vymyslel. Usvědčila jej až policie.

abyss ( 21. prosince 2012 12:21 )

Vzteklá ubohá sprostá chudinka valentinar To co píšeš o mě sedí v podstatě doslova na tebe. S kritikou těch co neznáš si tu začala sama Prezentuješ tu jenom svůj vlastní strach z cigánů Moje nanávist k cigánům, nikoliv strach z nich, je opodstatněná, ty žít v jejich blízkosti tak dlouho jako já a zažít to co já, se/reš strachy ještě dneska. A pokud by tvoje neschopnost pochopit psaný text nedosahovala tak obludných rozměrů, nemlela by si tu stále dokola stejný sra/čky, chudinko

valentinar ( 21. prosince 2012 08:47 )

Už jsi se vyzvracela? Na nic jiného než zvracet na diskuzi nemáš, ty hrdinko. Běž někam do ghetta a řekni cigánce do očí, co si o ní myslíš, ta tě vynese v zubech ty nicko. Hovno o mě víš, neznáš mě, tak mě nesud, z toho článku, co jsem napsala je evidetnní, že mám pravdu a to tě vytáčí ty můro Tuhle diskuzní komunitu od samého začátku beru s rezervou, řikám si, v realu jsou to určitě fajn lidi, ale ty jsi normáln závistivá stará zapšklá pÍČA a zasloužila bysis od cigána dostat pořádně do držky. Aby když už jsi tak plná nenávisti, to stálo za to a mělas pořádnej důvod. Víš hovno, podělaná jsi strachy, kdybys potkala cigaňu, tak před ní utečeš, než bys s ní něco šla vyřizovat Ty že netoužíš po krveprolití? Jen vyhrožuješ? A nepochopíš ani psaný text ty náno. Psala sjem, že by mě zajímalo, proč se ještě nic nestalo, když furt jen vyhrožujete . Zvláštní, že kromě tebe se zde do mě nikdo nepustil. Asi proto, že v mém příspěvku je kus velké pravdy co:?Nepřeju ti Pěkné Vánoce ani zdraví, jaio zasraná skurvená rasistka, závistivá a zlá. PÍČO JEDNA.

buban ( 20. prosince 2012 15:29 )

Uz jsem to tu psala vicekrat-do svych 19let jsem s cikany nemela problem-nemela jsem zkusenosti. Nikdy jsem je nechtela hazet do jednoho pytle. Dnes, kdy je mne cca 3x tolik let, po zkusenostech, hazu do pytle 99% tohoto etnika. Nejde jinak.

buban ( 20. prosince 2012 15:21 )

Kdo byl nekdy v Breclavi a zazil tam kolem poledne vypasenou cignu ve veku cca 25 let s asi 8 spratkama po boku, jak na kolemjdouci vyrvavaji:"dej cigo ty pi.co", "pod mmr.dat ty pi.co"...a to primo pod okny MeU, kam si chodi pro ne zrovna male davky, tak ten si dovede udelat obrazek o situaci kolem toho kluka. V Breclavi davno nevladne starosta MUDR. Rysavy-tam vladnou cernovlasi.... Omlouvam se vsem slusnym opalencum-ale sama jich znam moc malo. Bohuzel.

abyss ( 20. prosince 2012 13:33 )

Ty jsi vážně dost ubohé stvoření Jestli ty jsi z cigánů posraná strachy, já tedy ne, proto také uboze jako ty netoužím po krveprolití, ke kterému musí nevyhnutelně dojít pokud ti na kterých řešení je řešit nezačnou. Také na diskuzích nebrečím, ale na rovinu píši co si myslým a neplkám blbosti jak ty. O případu píšeš nesmysly jelikož o něm nic nevíš. To že pracuješ a venčíš psa má být něco obdivuhodného? A kdy že pracuješ když tady už dopoledne ometáš? Já pracovala celý život, k tomu jsem zvládala i dět, později vnuky i psy a nepovažuji to za nic vyjímečného. Psy a pravnuky zvládám i v důchodu a nevím proč bych si při tom neměla zvládnout i přečíst a najít co mě zajímá. Chtělo by to v tvém případě trochu víc soudnosti a sebekritiky, místo psaní nesmyslů o druhých.

Zobrazit celou diskusi