Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená jízda v Brně: Mladík řídil nohama ze střechy auta, naboural do policie

Autor: Gabriela Peringerová - 
31. srpna 2012
11:10

Seděl na střeše auta, řídil nohama a kouřil cigaretu. „Nevidím v tom nic špatného. Trochu jsme se bavili,“ řekl Blesk.cz mladík (21) z Brna, který ještě stačil auto otočit a nabourat do policejního vozu.

Těžko uvěřitelný dopravní případ se stal tento týden ve středu. Po parkovišti u obchodního domu Hornbach v centru Brna se dva mladíci projížděli na kapotě vozu. Zvláštní zábavu partičky mladých lidí ale sledovaly bezpečnostní kamery.

Naboural do policie

Zaměstnanci obchodu ale na skupinku mladých lidí, kteří seděli na autě, zavolali policii. Když je policisté vyzvali, aby zastavili, mladík, jenž auto řídil nohama, zpanikařil. „Snažil se vrátit zpět na místo řidiče. Ovšem začal zmatkovat, nestihl zastavit a auto narazilo do služebního auta policie,“ popsala mluvčí brněnské policie Andrea Straková.

Video  Mladík řídil auto nohama, přitom seděl na střeše  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Mladík byl překvapivě střízlivý

Mladý řidič poté policisty překvapil ještě jednou. Husarské kousky na parkovišti totiž prováděl úplně střízlivý. 

Situace nemohla dopadnout jinak než tučnou pokutou a poučením skupinky mladých v autě o dodržování bezpečnostních pravidel v silničním provozu. „Jen jedna dívka měla rozum a seděla v autě na zadním sedadle připoutaná,“ dodala Straková s tím, že za svou zábavu mladík na místě zaplatil dva tisíce korun.

 

rendyx111 ( 31. srpna 2012 18:31 )

To je zas titulek-Šílená jízda...co je na tom šíleného??Kdyby aspoň jeli řeba 100m v h. a někde na frekventované silici,ale na parkingu a šourákem,každá babka na vozejku je předhoní

pablb-hubert ( 31. srpna 2012 17:19 )

Já jsem nikomu z těch dementů v autě smrt nepřál, kriple! Tobě jí ale ze srdce přeju!

pablb-hubert ( 31. srpna 2012 17:18 )

A dobře mu tak, smradovi!

naidka ( 31. srpna 2012 16:52 )

Bóže, kluci blbli. Nikomu se nic nestalo, ožralí nebo zfetovaní nebyli, auto kradené nebylo, prostě mladická rozežranost a nevybouřenost.

manolla1 ( 31. srpna 2012 15:55 )

To Vás čeká zřejmě pěkný překvapení... Máte pravdu, co se má stát - stane se, jen malé děti musíme učit chodit do schodů i ze schodů, je to tak?...

Zobrazit celou diskusi