Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zamilovaný profesor naletěl falešné české modelce: Udělali z něj pašeráka!

Profesor si myslel, že si dopisuje s vnadnou Češkou
Profesor si myslel, že si dopisuje s vnadnou Češkou  (Autor: Foto Facebook)
Autor: evak, ljš - 
27. července 2012
09:13

Ne vždy dopadne láska naslepo jak v romantickém filmu. Slovutný profesor a uznávaný fyzik odložil rozum a slepě uvěřil dealerům drog, kteří se vydávali za českou sexbombu Denise Milani (32). Teď mu hrozí 16 let v argentinském vězení.

Britský profesor Paul Frampton (68) uvěřil tomu, že je úspěšná modelka už unavená ze světa showbyznysu a chce najít lásku a porozumění v náručí staršího muže. Zamiloval se na první pohled a začal si s původem českou modelkou Denise Milani (32) dopisovat.

Z lásky se ale nakonec vyklubal drogový obchod. Téměř před rokem se rozvedený profesor Frampton, který nyní přednáší na Univerzitě Severní Karolíny, seznámil na internetu s někým, kdo se vydával za Denise, která pochází z Frýdku-Místku.

Naletěl dealerům

Po třech měsících souhlasil s cestou do Bolívie, aby se svou láskou konečně setkal. Ze schůzky ale nakonec sešlo, ale Frampton se nevzdal a vydal se za ní znovu, tentokrát do Argentiny.

Zde na něj ale místo krásky čekal muž s kufrem a vzkazem, že ho má své neznámé přivézt do Bruselu. Zamilovaný profesor by pro svou lásku udělal cokoli a tak s cestou souhlasil.

Jaké bylo jeho překvapeni, když ho na letišti v Buenos Aires policisté zatkli, v kufru falešné modelky totiž našli dva kilogramy kokainu. Framptonovi nyní hrozí 16 let za mřížemi a fakt, že skutečná Denise s tím neměla nic společného, ho patrně nezachrání.

zelena.karkulka ( 28. července 2012 00:14 )

blbec,no

londynskypes ( 27. července 2012 15:39 )

stal mu celou dobu

londynskypes ( 27. července 2012 15:38 )

t cu ak mu stalou dobu jak se ne ni tesil..

lamis ( 27. července 2012 14:29 )

to je opravdovy debil ,tak se nechat ,oje bat , az je me ho lito ,vola staryho, ted tam bude nekde, brucet ,v cizi zemi, snad ,se z toho dostane , i kdyz to vypada dost spatne

frantaklika ( 27. července 2012 11:23 )

Ten příběh je tak pitomej, že je docela možné že se stal. Ovšem ještě hloupější je policie, která měla jít dál po stopě a z profesora si udělat volavku a ne ho zavřít. Jediné vysvětlení je, že argentinská policie spolupracuje s organizovaným zločinem stejně jako ta naše!

Zobrazit celou diskusi