Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Svědectví z děsivé nehody: Kamion jel přímo na mě!

Autor: red - 
3. července 2012
12:55

"Když jsem zvedla oči tak ten kamion jakoby jel na mě. Začala jsem utíkat. Dveře zamčený, klíče jsem neměla," líčila svědkyně nehody děsivé okamžiky. Chvilka nepozornosti nebo technická závada a kamion proletěl domem v centru Přerova. 

Náraz vytvořil ve stěně budovy obrovský kráter. Řidič (49) vyvázl s těžkým zraněním. Prodavačka uvězněná v domě unikla před plameny bez zranění.

Hasiči, psovodi a záchranáři prohledávali trosky domu až do večera. „Po nárazu se zřítila čelní stěna a propadl strop mezi přízemím a prvním patrem,“ řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Nehoda v domě uvěznila prodavačku. "Když jsem zvedla oči tak ten kamion jakoby jel na mě, ale hrozně pomalu. Tak jsem začala utíkat. Dveře zamčený, klíče jsem neměla. Když to tam začalo hořet, bála jsem se, že to začne i bouchat a já se odtamtud nebudu mít jak dostat,“ vylíčila reportérům TV Nova vyděšená prodavačka Zdeňka Stehnová.  

Řidič kamionu měl obrovské štěstí. "Kolem místa nehody se zrovna vracela jednotka hasičů z jiného požáru. Ihned po nehodě totiž došlo k silnému požáru a hrozil výbuch plynu,“ sdělil mluvčí olomouckých hasičů Zdeněk Hošák.

Policie musela odklonit dopravu z místa nehody. V centru Přerova i okolí se proto tvořily kolony. „Příčiny nehody jsou v šetření,“ konstatovala policejní mluvčí z Přerova Ivana Urbánková

moiaza ( 3. července 2012 17:08 )

 Kdysi jezdilo na "tiru" to nejlepší z nejlepších. Dnes sedí za volantem kdejaký dráteník. Stačí když umí zařadit rychlost a ví kde je vlevo a vpravo. Hlavně aby jel rychle. Peníze až v prvé řadě.

mimirka ( 3. července 2012 13:56 )

JÓÓÓ TO BY CHTĚLO!!!HNED BY BYLO NA SVĚTĚ LÉPE

mutaky ( 3. července 2012 00:43 )

Tenhle barák na odstřel....

Zobrazit celou diskusi