Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Modelka Iveta (†20): Proč skočila těsně před návratem?

Autor: suf, Kjos - 
8. září 2011
15:30

Mladá slovenská modelka Iveta (†20), která tento týden v čínské Šanghaji skočila z 18. patra, se měla za pár dní vracet domů. "Před pár dny telefonovala s mámou, řekla jí, že už má nakoupené dárky pro kamarády," prozradil rodinný známý.

Iveta podle čínské policie vypadla z okna a podlehla následkům zranění, které utrpěla při pádu. Podle všeho se jednalo o sebevraždu. Byt v osmnáctém patře měla pronajatý modelingová agentura, která Ivetu na její první pracovní cestu do Šanghaje vyslala. Sousedi říkají, že v bytě onu noc probíhal večírek.

Podle zdroje blízkého Ivetině agentuře se ale žádný večírek v bytě nekonal: "To jsou nesmysly, že vypadla z okna při party. Iveta měla deprese, o kterých v agentuře nevěděli. Jestli to věděli rodiče není jisté. Všechno se seběhlo tak rychle, že tomu nikdo nerozumí."

Podle slovenské modelky, která v Šanghaji pracovala pro jinou agenturu,  byla Iveta velmi milá a nebyla typ, který by dělal hlouposti. To potvrzuje i rodinný známý: "Iveta byla dobře vychovaná, měla dobré rodinné zázemí a spoustu přátel. Nepila alkohol a už vůbec nemůže být řeč o drogách," komentoval. Rodiče dívky, kteří žijí ve městě Stará Turá, jsou z tragédie zničení.

„Náš generální konzul v Šanghaji je v kontaktu s místními úřady a případ prověřujeme. Před ukončením vyšetřování ale policie neposkytne žádné oficiální informace," vysvětlil mluvčí slovenského ministerstva zahraničních věcí Luboš Schwarzbacher.


dobrotka ( 9. září 2011 02:31 )

Cele je to divne. Holka, ktera nakupuje darky planuje preci cestu domu. Mam pocit, ze ji nekdo pomohl. Ale jak se to da dokazat, kdyz nejsou svedci? Nasi experti by podle polohy tela dokazali urcit, jestli skocila sama nebo ji nekdo pripostrcil. Ale nebyli tam, tak to nevypatraji.

babatomanija ( 8. září 2011 16:03 )

a co nešťastná láska? Každý je hodfně jinak citově založený a neunese rozchod. Pro někoho je to záležitost sice smutná, ale za chvíli o ni neví, jiný se trápí roky.

marie60 ( 8. září 2011 15:40 )

 Tak to je teda hodně divné.Možná ji někdo pomohl.

Zobrazit celou diskusi