Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dům hrůzy: Dvojnásobná vražda při divokém sexu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Zbyněk Schnapka - 
2. prosince 2008
18:15

Děsivá vražda maminky (28) a chlapečka (1,5) na Sokolovsku má šokující sexuální pozadí. Nemilosrdným zabijákem je nevlastní strýc zavražděné ženy Miroslav Štěpánek (34).

VÍCE O CELÉ TRAGÉDII ČTĚTE ZDE

Podle prvních výsledků vyšetřování vrah Štěpánek zabil Janu Štůskovou a slitování neměl ani s jejím jeden a půlročním synkem Romanem.

A důvod? Když se oddávali divokému sexu, měl začít malý Románek brečet. Jana chtěla vstát a jít k dítěti. Vzrušený Štěpánek měl svou milenku praštit takovou silou, že jí zabil. Pak zabil i dítě. Krátce poté se pak brutální zabiják oběsil v koupelně.

Mrtvou ženu objevila v pondělí švagrová. Volal jí bratr Roman Štůsek, aby se zajela podívat k nim domů, protože jeho manželka nezvedá telefon. "Nikdo neotevíral. Vzali jsme žebřík a rozbili okno nad vstupními dveřmi. Švagrová vlezla dovnitř a křičela na nás, že Jana tam leží v krvi a je mrtvá," popsali drama František (70) a Rosemarie (65) Zikmundovi.

Příbuzným mrtvé maminky bylo hned jasné, kdo to udělal. "Její bratr u nás prohlásil, že to udělal Míra," svěřila se Vlasta Mandersová, která se přátelila se zabitou Janou.

Otec se zhroutil

Štěpánek si se svou obětí už nějaký čas udržoval intimní styk u ní doma, zatímco její manžel dřel za volantem tiráku a o ničem patrně nevěděl.

Tatínek Roman Štůsek (33) se krátce po vraždě vrátil domů. Zmožen velikou bolestí nad smrtí synka dostal ze sebe: "Když už mi vzal Janičku, proč mi alespoň toho šmudlu nenechal."

Štěpánek již jednou vraždil

Miroslav Štěpánek vyšel teprve nedávno z vězení, kam ho Jana chodila navštěvovat. Už jednou totiž vraždil. Když mu bylo 16 let, zabil dívku.

Současná vražda se měla odehrát při divokém sexu. Když oba byli v nejlepším, měl začít malý Románek brečet. Jana chtěla vstát a jít k dítěti. Vzrušený Štěpánek měl svou milenku praštit takovou silou, že jí zabil.

Rány nožem pak měl údajně zasadit, když už byla Jana mrtvá. Malý Románek měl stále brečet. Vrah se neovládl a taky ho zabil. Pak odešel do koupelny a tam se oběsil.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání