Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Odhalené milenky českých celebrit

Autor: šim - 
11. září 2008
15:43

Nevěra si nevybírá. Přítomností poctila nejednoho Čecha. A nevyhnula se ani těm, jejichž tvář zná celý národ. Tyhle ženy pomotaly hlavy slavným Čechům.

Politika
Jaká má pak ve společnosti panovat morálka, když se ani ti nejmocnější muži nedokáží 'kontrolovat'. A ještě si dovolí vykřikovat, že rodina je základ státu. Pche! V tomto si mohou lídři největších českých politických stran opravdu podat ruce. Nesmluvené pravidlo navíc zní: Zatloukat, zatloukat, zatloukat a pak možná něco teda přiznat.

Mirek Topolánek
Svůj románek s předsedkyní Poslanecké sněmovny Lucií Talmanovou začal v polovině roku 2006. Oba se to vehementně snažili popírat. V lednu 2007 však prosákla zpráva o Talmanové těhotenství. Jméno otce jejího dítěte bylo veřejným tajemstvím až do dubna 2007, kdy se k němu premiér přiznal. 24. července se jim pak narodil syn Nicolas. Pikantností je, že Topolánek stále není rozvedený. Od manželky Pavly a jejich tří společných dětí odešel a žije s Talmanovou.

 

Mirek Topolánek a Lucie Talmanová Mirek Topolánek a Lucie Talmanová | Zbyněk Pecák


Jiří Paroubek
To lídr sociálních demokratů se alespoň rozvedl, když už... Ale to zejména proto, aby se mohl znovu oženit. Když se jeho poměr s tlumočnicí Petrou Kováčovou 'provalil', útočil Paroubek na novináře, kteří jeho milenku nazývali milenkou. Za ženu si ji vzal 17. listopadu 2007 v Karlových Varech, jen dva měsíce po rozvodu se svou ženou Zuzanou.

Jiří Paroubek s Petrou Jiří Paroubek s Petrou | Ladislav Křivan a alb


Martin Bursík
Svou stranickou kolegyni si vyhlédl také šéf Strany zelených Martin Bursík. Blesk ho letos v lednu vyfotil, jak vychází ráno z domu, kde bydlí Kateřina Jacques. Svůj vztah přestali před veřejností skrývat asi měsíc nato, kdy si společně s Kateřininými dětmi užívali na koncertě v pražském klubu. Oba jsou rozvedení. Kateřina od loňska, Bursík ukončil své nefunkční manželství letos.

190896:gallery:true:true


Václav Klaus
Ani hlava státu to nemá zrovna jednoduché. Stále sice žije v manželském svazku se svou ženou Lívií, slabost má však pro mladé blonďaté letušky. Tou první byla Klára Lohniská, se kterou Blesk Klause vyfotil u ní doma. V současnosti byl pan prezident několikrát nachytán s Petrou Bednářovou, naposledy minulý týden v hotelu nedaleko za Prahou. Detaily najdete v tomto článku.

223122:gallery:true:true

Klára Lohniská

Petra Bednářová Petra Bednářová | Zbyněk Pecák

Petra Bednářová

Společnost
Pepa Vojtek

Sex and drugs and rock'n'roll. Podle tohoto motta se, jak se zdá, řídí také rocker Pepa Vojtek. Svou první ženu Sabinu Laurinovou a dceru Valentýnku opustil kvůli tanečnici Libuši Hůlkové. Tu si vzal, počal s ní syna Matyáše a...? Kvůli vztahu s Libuščinou největší kamarádkou Jovankou Skrčeskou se s ní letos v létě rozvedl. Kvůli které opustí tuhle?

209502:gallery:true:true

Pepa s Libuškou

Jovanka Skčevská a Pepa Vojtek Jovanka Skčevská a Pepa Vojtek | Ladislav Křivan

Pepa s Jovankou


Jiří Menzel
Veřejnost jen kroutila hlavou nad reakcí slavného režiséra, když Blesk odhalil nevěru jeho těhotné manželky Olgy s režisérem Jaroslavem Brabcem. Menzel se za Olgu postavil a bránil její čest. Že by černé svědomí? Před několika dny byl totiž sám nachytán na záletech, nahý v bytě neznámé ženy, kde zůstal až do rána. Spekuluje se, že by onou neznámou mohla být čokoládová kráska, prý učitelka angličtiny. Více zde.

Blesku se podařilo milenku známého režiséra nafotit Blesku se podařilo milenku známého režiséra nafotit | Zbyněk Pecák

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině