Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

VIDEO: Orgasmus u voleb pohoršil Španělsko

Video se připravuje ...
Autor: INT, ot - 
21. listopadu 2010
05:05

Těžko říct, jestli ten klip přivede za týden k volbám víc lidí, ale rozhodně se mu na ně podařilo upozornit. Mladí socialisté ve Španělsku lákají k urnám videem, v němž mladá brunetka zažije při volebním »aktu« orgasmus.

Nevěřícně ji ovšem sledovali nejen členové filmové volební komise. „To video útočí na ženskou důstojnost,“ rozčílila se zcela reálně například Alicia Sanchez-Camachová z konkurenční lidové strany.

A od vtípku mladých socialistů dala ruce pryč i jejich stranická kolegyně a ministryně pro rovné příležitosti Bibiana Aidová. Jejímu vyjádření ale nescházel smysl pro humor. „Máme co do činění s klamavou reklamou,“ konstatovala suše pro BBC.

lo2f ( 24. listopadu 2010 01:32 )

Taky jsme něco podobného zažili, ale to nebyla reklama

golf33 ( 21. listopadu 2010 20:23 )

No nevím, já když příjdu k našim volbám a vidím tam ty tlamy z volební komise, tak se mi nepostaví měsíc, natož abych se udělal přímo tam.

husqarnowicz ( 21. listopadu 2010 18:07 )

Tohle měl být orgáč? A u Španělky? Spíš to vypadalo,že se tetelí blahem z toho,že se jí podařilo vypustit potichu a nepozorovaně větry. Zatracená flatulence...

gevi ( 21. listopadu 2010 17:23 )

proč se tak často do reklam a agitačních spotů dostává sex. Dokonce i v tak bigotní zemi jako je Španělsko se objeví spot, kde mladá volička několikrát zasune a vysune kandidátku, až z toho má orgasmus. Já mám erotiku rád, byla mou hnací silou celým životem, ale co je moc, je moc.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa