Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slováci parkují podle Paroubkové!

Autor: Čas.sk, šim - 
18. října 2010
10:35

Parkovací manévr Zuzany Paroubkové (52), která při něm před pár týdny na benzince doslova zrušila stojan a poškodila vedle stojící auto, se stal takovým hitem, že ho někteří už začali napodobovat. S vervou se do toho pustil také řidič stříbrného Renaultu v Bratislavě.

Kuriózní zaparkování se odehrálo o víkendu v bratislavské čtvrti Karlova Ves na křižovatce ulic Baníkova a Hodálova. Už při prvním obhlédnutí celé situace je jasné, odkud vítr fouká. Inspirace Zuzanou paní expremiérovou, ten styl, ta ladnost výskoku a dopadu, je neoddiskutovatelná.

„Takovýto pohled se mi naskytnul v sobotu ráno, když jsem přišel na parkoviště. Jedno auto parkovalo na druhém,“ napsal do redakce slovenského serveru Čas.sk čtenář. Policie potvrdila, že na výše zmíněné křižovatce bratislavského předměstí o víkendu takovouto nehodu skutečně řešila.

Také kroutíte hlavou, jak se takováto nehoda může vůbec stát? Je docela jednoduše možné, že se zkrátka k sobě přitahují auta stejných barev. Podívejte se pozorně. Paroubková modrým vozem zaparkovala na modrém, slovenský případ stříbrným na stříbrném...



Stali jste se svědkem také nějaké kuriózní nehody? Máte foto nebo video důkaz o tom, jaké parkovací možnosti dřímají v českých řidičích a řidičkách? Neváhejte a tyto záznamy nám posílejte na adresu tip@blesk.cz. Nezapomeňte přiložit krátký popis, místo a datum vzniku fotky či videa. Těšíme se na vaše příspěvky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.44 ( 19. října 2010 18:23 )

Žádná bouřlivá diskuse, žádné jedovatosti. Když se to povede někomu jinému, než známé osobě, tak to tak nějak téměř bez povšimnutí vyšumí........, ale na Paroubkovou, to bylo blbejch keců......

broucajz ( 18. října 2010 12:28 )

Vaše starosti na moji hlavu...

avital ( 18. října 2010 11:14 )

již od 900.- na 4car.cz A je po starostech

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa