Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Do důchodu se jí nechtělo. Teď je z ní podnikatelka roku

Video se připravuje ...
Autor: mav, TV JOJ - 
5. prosince 2017
06:00

Mohla sedět doma před televizí, užívat si klidný důchod a plést svetry pro svou vnučku. Jenže se rozhodla, že bude pracovat. Sylvia Holopová je dokonce podnikatelkou roku 2016 a je přesvědčená o tom, že ženy jsou předurčené k úspěchům. Jsou pracovité, empatické a kreativní.

Pracovala dlouhá léta jako ředitelka hotelové akademie. Nyní šéfuje úspěšnému hotelu pod Tatrami. Přiznala se, že svůj sen si začala plnit jako důchodkyně, protože odpočívat se jí ještě nechtělo.

Na začátku tohoto velkého snu byly čtyři zchátralé budovy a množství problémů. Pak pomohl šikovný architekt a cílevědomý syn, který mámu přesvědčoval, že to zvládnou. Koupili čtyři zničené a staré domy, kulturní památky, historické skvosty Kežmarku, a začali budovat. „Na všechno dohlíželi památkáři, proto to bylo velmi náročné,“ uvedla podnikatelka roku Sylvia Holopová. 

Podařilo se a už šestý rok se probouzí brzy ráno a chodí spát pozdě večer. Ve svém hotelu je dennodenně. Část úspěchu spočívá podle ní i v komunikaci se zaměstnanci.


Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi