Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Jiří X. Doležal zablokoval odboráře

Autor: bic - 
13. června 2011
05:00

Stávka dopravců a blokáda hlavních dopravních tepen města Prahy. Tato odboráři chystaná akce vyprovokovala redaktora týdeníku Reflex J. X. Doležala (46) k dalšímu z jeho demonstrativních činů. Včera odpoledne zablokoval vchod do Domu odborových svazů v Praze řetězem, který zajistil visacím zámkem.

Poté čekal, co se bude dít. V budově zamčení vrátní v zavolali policii. Ta přijela za pár minut. Přivolaní policisté nejdříve ověřili totožnost všech přítomných a potom jeden z nich vyzval Doležala, aby řetěz sundal. „Jako disciplinovaný občan uposlechnu,“ řekl Doležal.

Zároveň všechny vyzval, aby ihned zavolali policii, jakmile ve čtvrtek narazí na blokádu silnice. Když uvolňoval řetěz, dodal: „Doufám, že to samé udělají odboráři a dopravci, až je vyzve policie, aby neblokovali dopravu.“ Doufejme, že odboráři jsou stejně spořádaní jako JXD...

warumfernet ( 19. června 2011 09:27 )

jenom v Sockistáně, může Doležala - věčně zfetovaného mutanta, brát někdo vážně....

komentator ( 15. června 2011 18:42 )

Odéesáci a Topáci na tom musí být moc špatně, když proti odborům nasazují feťáky a vymaštěnce jako Doležal!

komentator ( 15. června 2011 18:41 )

Ten debil doležal patří do Bohnic. MUDr. Chocholušek se na kreténa doležala již těší!

sebr ( 15. června 2011 11:03 )

Odboráři by měli na JXD podat trestní oznámení pro veřejné ohrožení, protože znemožnil volný odchod z veřejné budovy, kde by v případf ěpožáru mohli ohořet lidě!!! A stran té stávky chci říct, že jsem zažil 5ti denní stávku zemědělců ve Francii. A to byl mazec. Zablokované dálnice některé "jedničky" traktory, kombajny a auty. Jenomže tam vláda dala pokyn policajtům, aby se starali o lidi na cestách. A ti to dělali! Řidčům rozdávali mapky objízdných tras, které blokované nebyly, lidem na dálnicích dováželi vodu, čaj, jídlo, lékařskou pomoc i psychology. Takže naše česká stávka je jenom slabý odvárek toho, co si dovolí na západ od nás. A já osobně jsem pro tvrdou stávku. Protože papaláši, kteří si nakradli (a je jedno ze které strany) mají do nebe volající drzost, že nebudou sami sebe lustrovat, ale nechají ty díry látat našimi penězi. A to mají ještě plnou držku řečí o reformách. Je jediná možná refvorma. A to je tvrdá ruka a bič do ní! A řezat je a hnát až do Vlatavy!

generis ( 15. června 2011 10:35 )

Souhlasím, co lze také očekávat od notorického zastánce "dobrého fetu".

Zobrazit celou diskusi