Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Státní zástupce Vít Legerský o Petru K. (35): Egyptská pitva mu nepomůže!

Autor: Etienne Bláha - 
17. května 2014
05:00

Otravu jako příčinu smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) znovu vytáhla z egyptské pitevní zprávy advokátka z vraždy obviněného otce rodiny Petra K. (35) Jana Rejžková. Jenže státní zástupce Vít Legerský tvrdí: Egyptská pitva mu nepomůže!

Na výsledcích egyptské pitvy Petrova advokátka staví obhajobu. „Stojí tam, že Monika a Klárka umřely na dehydrataci a možné požití neznámého jedu,“ tvrdila. Závěry pitevního protokolu ji vedly k podání návrhu pozastavení trestního stíhání obviněného Petra K., zareaguje na to soudce?

„Závěry egyptské pitvy již měl k dispozici ostravský krajský soud, zamítl stížnost obviněného na uvalení vazby,“ zmařil naděje dozorující státní zástupce Vít Legerský.

Egypt bez elektřiny

„Čekám, že mi návrh zamítnou,“ přiznala sama Rejžková. Stále ale stojí za tím, že Češky na zásah elektrickým proudem nezemřely, jelikož to zjistila až česká pitva. „Zatím ty dokumenty, které jsem viděl z Egypta, tuhle alternativu opravdu nezmiňují,“ uznal Legerský a dodal: „Žádný pozdější dokument k pitvě egyptská strana už nevydala.“

Petr K. je v ostravské vazbě kvůli možnému ovlivňování svědků a možnému útěku. Podle advokátky Rejžkové dostal oznámení, že vazební důvod ovlivňování svědků skončil. „O ničem takovém nevím,“ ostře reagoval státní zástupce Vít Legerský.

Pak ale dodal, že tento vazební důvod trvá jen tři měsíce. Znamená to, že od 21. května nebude rozhovory s návštěvou Petra K. ve vazební věznici poslouchat vyšetřovatel.

riseblaznu ( 18. května 2014 20:20 )

Tady se na občana kašle / viz naše zákony/ tak natož venku, tam nás možná začnou i popravovat.Našinec při sobě nedrží, podívejme se na jiné národy, které to naopak někdy až přehánějí a naopakj nemajá rádi cizince.

zarazenyprd ( 18. května 2014 17:59 )

Pavel219 byl počat v tlustém střevě mezi výkaly, protože jeho biologický fotr před kopulací mezi podpapíráky za maringotkou nertefil ten správný otvor. Pochopitelně jeho prenatální vývoj v ho\/nech jej trvale poznamenal, což se nyní projevuje tapetováním. Prodělal operaci na změnu pohlaví. Ta se nějak nepovedla, protože implantát odehnil. Zůstává v anonymitě, protože se za ním táhne strašný smrad z postupujícího hnilobného procesu. Chtěl se podobat Němcové, ale vyšlo to spíš na Quasimoda.

zarazenyprd ( 18. května 2014 15:52 )

Zpackané vyšetřování jedné povětrné holky a její dcery, kterou měla s bůhvíkým. A završené náhradním blábolem o vraždě elektřinou. Jonák si prý najal na vraždu manželky mafii, tak třeba PK si najal ufouny? No dobře, je to kravina, asi stejná jako ta o té elektřině.

morisejko ( 18. května 2014 00:57 )

turisticka ninunka.z

turista.z ( 17. května 2014 21:06 )

Myslela jsi tím něco? Nechápu.

Zobrazit celou diskusi