Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr K.: Exkluzivní vyjádření pro Blesk přímo z Egypta! Jsem nevinný, ale všichni mě odsoudili

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Etienne Bláha, Ladislav Křivan - 
6. září 2013
12:45

Více než měsíc po tajemné smrti Moniky (†36) a její dcerky Klárky (†8) v egyptské Hurghadě se v případu neobjevily žádné nové okolnosti. Blesk nyní exkluzivně navštívil otce rodiny Petra K. (35)! Egypťané podle něho dělají vše proto, aby zmařili vyšetřování! Navíc Petra podle jeho slov egyptská ani česká policie během nedobrovolného pobytu nekontaktovala. Jaké důvody hrají pro jeho nevinu?

Maří egyptská strana vyšetřování?

- Egyptská policie prohlásila Petra K. z 60 % za vraha. „Přitom mi policie řekla, že jsem tu jako svědek. Proč se mnou nikdo nemluví?“ ptá se Petr K.

- Výsledky egyptské pitvy stále nejsou! Přitom měli egyptští lékaři o 14 dní více času než čeští.

- Těla byla poslána do Česka bez vnitřních orgánů a částečně mumifikována formaldehydem. V Česku tak bylo nemožné určit jakoukoliv příčinu smrti.

- „V nemocnici mi z žaludku vypumpovali hnědočernou tekutinu a byl jsem dva dny na kapačkách. Pak jsem se dozvěděl, že jsem prý pouze v šoku,“ popisuje Petr K.

- „Český lékař z pojišťovny mě ale pak poslal znovu do nemocnice,“ říká Petr K. Jakou tekutinu mu vypumpovali z žaludku? Existují její rozbory?

- Nejasný je dopis egyptské policie českým kriminalistům. Pouze se ptají na vyjádření české strany k případu. Sami nic neoznamují.

- Egypťané nezajistili žádné důkazy z místa činu. Udělali rozbory tekutin z pokoje?

- „Policie mě vyslýchala jen v hlavní budově hotelu, pak už ne. Policista se nepředstavil, výslech probíhal přes dvojí překlad,“ říká Petr K.

Nejasnosti ohledně pokoje

- Petr K.: „Lékaři mě odvedli do nemocnice. Vedení hotelu se mě tam ptalo, co jsme jedli a pili. Policie přijela až za hodinu a půl. Nevím, co se dělo po celou tu dobu v pokoji.“

- „Několikrát jsem vedení hotelu vypověděl, že jídlo a pití bylo pouze z hotelu,“ líčí Petr K.

- „Nápoje na pokoj nám nosil každý den uklízeč. Z lahví jsme pili už den předtím,“ říká Petr K. Zajistila policie ty správné lahve?

- „Oblečení, ve kterém manželka a dcera zemřely, jsem našel po návratu z nemocnice pohozené na posteli,“ popisuje Petr K. Proč Egypťané věci nezajistili?

- „Po výslechu jsem šel s personálem hotelu do pokoje pro své osobní věci,“ říká Petr K. Na druhý den byl pokoj připraven pro nové hosty. Proč policie celý prostor neuzavřela?

DALŠÍ EXKLUZIVNÍ INFORMACE PŘÍMO Z EGYPTA NAJDETE V SOBOTNÍM TIŠTĚNÉM BLESKU!

klidek.pianko ( 9. září 2013 01:14 )

- tigress -

klidek.pianko ( 9. září 2013 01:13 )

ukaž, dám opáčko

klidek.pianko ( 9. září 2013 01:08 )

hm, leda zkusit nick@ a ............ trefit se, např. seznam.cz

klidek.pianko ( 9. září 2013 01:07 )

Budu psát jen s lidmi co znám.

klidek.pianko ( 9. září 2013 01:06 )

k999 jsem tam napsala ještě, zeď mi došlo co se divil......... Ahoja!

Zobrazit celou diskusi