Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Exmoderátor a Babišův poslanec Berkovec v nemocnici: Operovali ho po nehodě na kole

Autor: simao - 
8. června 2018
14:52

Bývalý moderátor a dnes zákonodárce Stanislav Berkovec (za ANO), velký milovník motorek a odborník na bezpečnost silničního provozu, měl nehodu. Ovšem na kole. Podle Seznam Zpráv však byla natolik vážná, že musel podstoupit operaci.

„Standa Berkovec měl nehodu na kole. Je v nemocnici a byl operován,“ citují Seznam Zprávy dalšího z poslanců za ANO a shodou okolností také bývalého televizního moderátora Aleše Juchelku, který to uvedl na Volebním výboru ve Sněmovně.

Četné zlomeniny

Berkovec tomuto výboru, který bývá označován i jako mediální, obvykle předsedá. Web uvádí, že měl poslanec na kole bourat ve středu. A šlo patrně o těžký pád. Berkovec údajně utrpěl četné zlomeniny, operovali ho ve čtvrtek.

Berkovec je poslancem za ANO od října 2013. Předtím se coby zastupitel města Slaný pokoušel dostat i do Senátu (za TOP 09 a STAN). Během své televizní kariéry působil mj. ve Snídani s Novou či v Radách ptáka Loskutáka na téže televizní stanici. Vystupoval i coby divadelní herec.

Mimo jiné právě na kole Berkovec vystupoval i ve voolebním klipu, ve kterém zpíval: „ANO ANO ANO, i ve Slaným bude líp.“ Tehdy se zasazoval i za cyklistickou stezku.

V Poslanecké sněmovně je vedle mediálního i členem Organizačního a Mandátového a imunitního výboru či volební komise. Také během působení ve Sněmovně se věnuje problematice bezpečnosti silničního provozu a v minulosti se stal i členem poradního sboru ministra dopravy pro bezpečnost.

ivoadler ( 9. června 2018 10:57 )

Vždycky mě byl protivnej. Moderátoři a herci/zpěváci by měli mít zakázáno kandidovat do parlamentu. Jsou to vyžírkové a ještě k tomu blbí.

Emil77 ( 8. června 2018 20:40 )

To asi zrovna myslel něco velkolepého. Třeba jak Rusku "legálně" předat celou Ukrajinu.

doktormediciny ( 8. června 2018 16:38 )

Pri sexu by tak nečjves dostal infarkt.Taklhle je polamanej, nepreju mu to..

jarys5 ( 8. června 2018 16:10 )

jenže pro samý spěch do země NARAZIL a pár zranění si způsobil

y1xcvbnm ( 8. června 2018 15:00 )

a taky dělal tu reklamu na zvýšení potence , že????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa