Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kleslová o 100 tisících, které bere od ČEZu: Je to politický boj

Autor: red - 
2. září 2015
13:05

Lukáš Wagenknecht (36), který po neshodách s ministrem financí Babišem (hnutí ANO) musel opustit náměstkovský post, tvrdě zaútočil na místopředsedkyni ANO Radmilu Kleslovou. Terčem útoku je spolupráce její advokátní kanceláře s ČEZem. Kleslová prý od společnosti dostává 100 000 korun měsíčně. Má to být odměna mimo jiné za poskytování poradenských služeb. Server Neovlivni.cz to zjistil z e-mailové korespondence Wagenknechta s jeho kolegy v dozorčí radě ČEZ. Blesk.cz se Kleslové na situaci zeptal.

Blesk.cz: Paní Kleslová, je pravda , že vaše právní kancelář má smlouvu se společností ČEZ?

Ano. Moje advokátní kancelář spolupracuje s ČEZem už od roku 2000. První zakázka byla v době spouštění Temelína.  A po této zkušenosti mi společnost zadávala další zakázky podle potřeby, takže dnes se naše spolupráce dá označit za dlouhodobou.

Blesk.cz: Proč podle vás ex - náměstek ministra financí a člen dozorčí rady ČEZu Wagenknecht (36) teď chce prověřovat ze všech smluv ČEZu zrovna tu s Vaší kanceláří a navíc za 15 let zpátky?

S mojí prací byli spokojeni 4 generální ředitelé, takže opravdu nechápu, v čem má pán Wagenknecht problém. Spíš mi připadá, že jde o to, aby se o tom psalo.

Blesk.cz:Myslíte tedy politický boj?

Stoprocentně.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vagen ( 3. září 2015 22:04 )

ze nas ridi stbacky gang babis kleslova je humus

vagen ( 3. září 2015 22:02 )

stbacka kleslova dokazuje,ze tuneluje vic nez kmotri od modrych strak v predesle dobe

osinek ( 3. září 2015 00:14 )

Jak Bureš(Babiš)a KleslovÁ vymývají lidem mozky v "PŘÍMÉM PŘENOSU"! Babiš (alias Bureš) v ČT opakovaně TVRDIL, že Kleslová má s ČEZem smlouvu o poradenství od r.2000 Novinářka Sionková, jejíž internetový deník jako první informoval o "poradenství" 1.místopředsedkyně Babišova Hnutí ANO Klesové placené za nejasných okolností státní firmou ČEZem,dnes (středa večer) v pořadu ČT Události, komentáře poukázala na Babišovu lež o smluvních vztazích Kleslové s ČEZem Sionková uvedla v ČT, že letos ČEZ platí Kneslové 100 tisíc měsíčně na základě smlouvy o poradenství pro r. 2015 (leden-prosinec) Tudíž státní firma ČEZ (všechny státní firmy spadají pod Babiše) podepsala s 1.místopředsedkyní Babišova Hnutí ANO Kleslovou smlouvu o spolupráci za ministrování Babiše!! Omluví se Babič národu, že věci skresluje? Je v pořádku, že jeho nejbližší spolupracovnící jsou v konfliktu zájmu a dojí státní firmy spadající pod ministra financí Babiše ?

bissla ( 2. září 2015 21:27 )

Asi víc drzá než blbá : místopředsedkyně NeBurešovy partaje nechápe, že pobírat odměnu od ČEZu, kterému NeBureš šéfuje, je v nepořádku ? Moc se těším na zítřejší Babišovy výmluvy. Mohl by třeba zase začít s tím, že "všeci kradnú.. atdatd."

frenk ( 2. září 2015 13:39 )

 Naši zemí řídí 25 let po sametu Stbáci (Babiš, Kleslová, Berbr....). Smutné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa