Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Když není kněžna po ruce, Karla hlídá ramlice: Víme, kam odjela manželka Therese

Autor: vr - 
29. listopadu 2013
05:00

O Janě Vopěnkové (25), alias »neukojené ramlici«, která randí s knížetem a šéfem TOP 09 Karel Schwarzenberg (75) se ví už dost. Ke skandálu se ale nevyjadřuje paní kněžna Therese Schwarzenbergová (73), která odletěla do teplých krajů!

Jakmile se ochladí, sbalí si Vídeňačka Schwarzenbergová kufry a odletí do africké Keni, kde má dům, pozemek a nemocnici. Povoláním lékařka tam na střídačku odpočívá a věnuje se charitě. Podle informací Blesku je nyní právě tam a e-maily moc nečte. Je tedy možné, že o mladičkém průšvihu svého muže neví.

Rozchod, pak svatba

Anebo ji to nezajímá? „Život je život. My jsme byli dvacet let odloučeni a samozřejmě, že měl tehdy ženy. Nic si nevyčítáme,“ řekla dříve Blesku. Manželé se rozvedli, když kníže přišel na to, že má Therese dítě s jiným. A ač měl chlapce rád, jeho ego to nepřekouslo. Před pěti lety si však kněžnu vzal podruhé a teď má divoké období on…

Moc je sexy

Therese chápe, proč si dívky malují na hruď slogany jako »Karel je sexy«. „Ve chvíli, kdy se muž stane mocným, najednou připadá ženám sexy. Není to směšné, je to normální. Karel je velmi normální muž. Samozřejmě má rád sex, ale kdo ne,“ řekla Blesku, když její muž kandidoval na prezidenta. Předpověděla snad nevědomky jeho úlet s Vopěnkovou?

iribr ( 2. prosince 2013 09:04 )

Therese byla moc krasna. Proto me udivuje ze si tedka vybral takovou nevkusnou levnou slapku. Ale ktera slusna mlada holka by o nej zavadila. Ta Jana je opravdu sila.

1946 ( 1. prosince 2013 18:25 )

Náhodou se k němu hodí. Vedle zkrouceného a šmajdajícího dědka vynikne její masitá postava.

hejhej ( 30. listopadu 2013 18:53 )

Chudák děda. Musí být na tom moc špatně, když si vybral něco takového

milesmiles ( 30. listopadu 2013 08:31 )

ATˇSI KNÍŽE UŽIJE ZASLOUŽÍ SI TO !!!!PĚKNÉ VÁNOCE :::

mandat ( 30. listopadu 2013 08:19 )

Jsou vitalni kapky, ty se berou kazdy den a viagra staci jedna, kdyz je po ruce zenska. Musi se davat bacha na krevni tlak a na srdce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa