Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ministr Schwarzenberg: "Putine, ke mně! Mazej na místo!"

Ministr zahraničí Schwarzenbeg nosil ve sněmovně placku s nápisem "Putine, ke mně!"
 (Autor: Blesk)
Autor: ČTK, ljš - 
16. prosince 2011
14:57

Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg (TOP 09) nosil ve čtvrtek ve sněmovně v klopě saka placku s nápisem "Putine, ke mně! Mazej na místo!". Zda to byla reakce na klesající oblibu ruského premiéra ale neprozradil, byl to prý vtip.

Schwarzenberg deníku řekl, že si placku s žertovnou hláškou na adresu ruského premiéra Vladimira Putina připnul proto, aby udělal radost dívce, která mu ji věnovala. Prý ani pořádně nevěděl, co je na ní napsáno. Kdyby se ruský premiér urazil, Schwarzenberga by to zklamalo."Já to vnímám jako legraci," řekl deníku MF Dnes.

Jako nevinnou legraci nevnímá Schwarzenbergovo počínání Zaorálek. "Je to nešťastné a hodně mě to překvapuje. Ministr zahraničí má jiné možnosti, jak se vyjadřovat. A tato metoda s plackou mi přijde nepřiměřená," řekl listu Zaorálek. Dodal, že nyní nechce spekulovat, zda to může ovlivnit vztahy mezi Českem a Ruskem.

baworak ( 23. prosince 2011 10:44 )

Schlafenberg by nejlépe udělal, kdyby se vrátil tam odkud přišel.

lukreciaborgia ( 19. prosince 2011 18:36 )

 Teď jsem dočetla,že zatímco Česko bude 3 dny truchlit,hokejová liga jede dále,hrají zápasy jako by se nechumelilo.Jágr sice pláče nad ex,ale ligu válí Havel,nehavel.Miliardáři mají pořád málo.Takže mi Havel může být taky ukradený a jdu plavat.

lukreciaborgia ( 19. prosince 2011 18:06 )

Přesně tak jsem to chtěla napsat.

lukreciaborgia ( 19. prosince 2011 18:05 )

Ve světě ho nikdo nezná,proto nemůže být oblíbený.A majetek dostal v restituci,není rozený kníže,ale adoptovaný knížetem.Sám nemá žádný majetek,protože ho všecek přepsal na syna,který žije ve Švýcarsku.Sám Švancek to ušišlal,když se ho ptala TV.Jestli je toto jeho přirozené chování,tak nám bůh žehnej!

va45 ( 19. prosince 2011 17:26 )

Jedno mě to není.Ale je velký rozdíl mezi Randsdorfem a knížetempánem.Ranzdorf chrápe v EU,kterou já neuznávám a knížetempánem chrápe pořád a všude.Už si zachrápal i v zahraničí.Ranzdorf je jen poslanec EU,knížepán je místopředseda vlády,ministr zahraničí a předseda fofrstrany. Vy taky jste spal nebo spíte v práci..Asi těžko.nezapoomeňte,že je náš zaměstnanec a je placen z našich daní.Je mě šuma fuk co dělá Ransdorf,když v UE místo práce chrápe tak ať ho prostě vyhodí,ale to by pomalu museli vyhodit všechny politiky. Taky se vás zeptám,když je knížepán uznávaný ve světě,budete mít tady chleba lacinější,nebo pro vás udělal něco významného aby jste se měl líp?Jsou to jen laciné kecy.Ruský trh je tady potřeba,hlavně pro podnikatele.USA ke které kn íže pán a ty ostatní inklinují má se sebou co dělat sama.Tak ať knížepán rači chrápe a hlavně drží hubu.Podělal už toho tady dosť.lepší by bylo kdyby šel rači do Rakouska,tam byl akorát hovno v trávě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa