Centrem festivalu jsou tradičně Jaroměřice nad Rokytnou. Hudebníci účinkují v zámecké zahradě i Sále předků. Duchovní hudbu festival nabízí v prostředí chrámu svaté Markéty. Některá představení se konají v dalších místech na Třebíčsku - v pivovaru v Dalešicích známého z Menzelova filmu Postřižiny, na zámku v Dukovanech a ve Valči. Do Valče se z nádvoří pivovaru kvůli hrozícím bouřkám přesunul koncert kapely Escualo Quintet konaný 10. srpna. "To byla jediná letošní změna, jinak nám počasí přálo, letos si nemáme důvod stěžovat," řekl Kocurek.

Pořadatelé už připravují 21. ročník, jeho přesný program zveřejní v dubnu příštího roku. V rámci letošního ročníku vystoupila řado operních pěvců, mezi nimi i tenoristé Aleš Briscein, Tomáš Juhás a Philipp Kapeller. Na koncert Tomáš Klus Symphonic přišlo do Valče 2500 lidí. Úspěch měl i koncert Miroslava Žbirky, kterého stejně jako Kluse doprovodil symfonický orchestr.

Festival pořádá ve spolupráci s Krajem Vysočina, městem a státním zámkem Jaroměřice nad Rokytnou koncertní agentura ARS/KONCERT.