Růžičková je známá především jako interpretka hudebního díla Johanna Sebastiana Bacha, na svém kontě má více než 35 dlouhohrajících desek. Její dlouholetá mezinárodní koncertní aktivita jí přinesla přezdívku "první dáma cembala". Letos v lednu získala novou cenu klasické hudby Classic Prague Awards za celoživotní přínos. Supraphon v současné době vydává reedici Růžičkové nahrávky Bachových Harpsichord Concertos.

Zástupci vydavatelství představili i nové nahrávky komorních souborů Belfiato Quintet a Klavírního kvarteta Josefa Suka. Belfiato Quintet patří mezi nejvýraznější české komorní ansámbly na mezinárodní scéně. Hraje ve složení Oto Reiprich (flétna), Jan Souček (hoboj), Jiří Javůrek (klarinet), Ondřej Šindelář (fagot) a Kateřina Javůrková (lesní roh). Jejich první studiová nahrávka vznikla 12 let od založení souboru a je věnována českým skladatelům první poloviny 20. století Josefu Bohuslavu Foersterovi, Pavlu Haasovi a Leoši Janáčkovi.

Klavírní kvartet Josefa Suka hraje ve složení Radim Kresta (housle), Eva Krestová (viola), Václav Petr (violoncello) a Václav Mácha (klavír). Těleso pro toto CD vybrali Klavírní kvartet č. 2 Es dur Antonína Dvořáka a Klavírní kvartet a moll Josefa Suka.

Supraphon v říjnu vydá nové album s dvořákovským repertoárem souboru Pavel Haas Quartet. V roli hostů na něm zahrají bývalý člen Pavel Haas Quartet Pavel Nikl a izraelský klavírista Boris Giltburg.