"Je jen trochu jiná než skladby Black Sabbath," řekl podle serveru BBC osmašedesátiletý hudebník, považovaný za spoluzakladatele heavy metalu. "Je to nejkrásnější dárek, jaký Tony katedrále mohl dát," uvedla Catherine Ogleová, děkanka katedrály v Birmighamu, který je Iommiho rodným městem.

Právě díky přátelství Ogleové a Iommiho pětiminutová skladba se slovy žalmu 133 vznikla. Oba se spřátelili v roce 2012, kdy Iommimu lékaři zjistili zhoubný nádor. Píseň je o lidech žijících v jednotě, což je přesně jako je to u nás v Birminghamu, uvedla pětapadesátiletá děkanka.

Skupina Black Sabbath vznikla v roce 1968 a od té doby vydala dvě desítky alb. Stejně jako její zpěvák Ozzy Osbourne se i Iommi prosadil jako sólista. První samostatné album nazvané Iommi vydal v roce 2000.

K satanistické nálepce kapely Iommi již v dřívějším rozhovoru uvedl, že to byla jen image, kterou v jejich začátcích vymyslelo vydavatelství. "Lidé si mysleli, že jsme satanisti, ale nejsme. Písně jsou přesný opak černé magie a satanismu," tvrdí Iommi, jehož časopis Rolling Stone zařadil na 25. místo žebříčku stovky nejlepších kytaristů všech dob.