Firma se více než 18 let zabývá tvorbou internetových stránek. Provozuje mimo jiné doménu tvprogram.cz s největším televizním programem v Česku, pro niž zpracovává programy 650 televizních stanic, nebo portály sms.cz a 355dni.cz. Portál sms.cz nabízející posílání textových zpráv zdarma byl po nějakou dobu v Česku jednou z deseti nejnavštěvovanějších stránek, v současnosti mají všechny tři domény měsíčně milion unikátních návštěvníků.

Televizní program společnost goNET zpracovává přibližně 15 let. "V tom, jak zobrazit televizní program, jsme se dostali na maximum. Lidé mají stále rychlejší internet, tak jsme si řekli, že bychom chtěli konzumaci televizního vysílání posunout na nějaký další level, že už bychom nechtěli pouze lidem zobrazovat, co se právě vysílá v televizi, ale chtěli bychom připravit plnohodnotnou televizi," řekl Górecki.

Firma vyvinula box pracující na systému Android. "S krabičkou dostanou lidé i ovládač. Přes USB se ale do ní dá zapojit klávesnice, myš a dá se využívat jako klasický počítač," uvedl Górecki. Ke sledování televize potřebuje mít majitel kromě televizoru jen jakékoli připojení k internetu. Krabičku pak jednoduše zapojí k internetu a do televize.

"Jako jediní v republice jsme vytvořili celý systém od příjmu signálu, uložení signálu na naše servery, distribuci k divákům, přípravu softwaru, jak má všechno vypadat i jak to má fungovat. Software jsme schopni okamžitě aktualizovat," popsal Górecki.

V nabídce služby Lepší.TV je přehledný program s hodnocením i komentáři k filmům, možnost dívat se až 30 dní zpětně, jednoduché vyhledávání například všech pokračování seriálu či možnost pořady si nahrávat.

"Přicházíme s totálně přidanou hodnotou. Chtěli bychom pozvednout komfort televizního příjmu, to znamená, kromě toho, že člověk dostane počítač, získává spoustu stanic a hlavně uživatelsky přívětivou službu. Podívám se, na co chci, tehdy, kdy mám čas," řekl Górecki. Službu kromě Česka nabízí i na Slovensku.

Společnost goNET sourozenců Pavla a Petra Góreckých začínala před 20 lety jako studentská firma nabízející vytáčené připojení k internetu a první kancelář měla na studentských kolejích v Karviné. Později se živila dodáváním webových stránek, provozováním internetových portálů nebo třeba zasíláním log a melodií na telefony. Vše firma financovala ze svých vydělaných peněz, za celou dobu fungování byla vždy v černých číslech. Společnost vstoupila i na realitní trh a vlastní několik bytových domů. Má 20 zaměstnanců a roční obrat kolem 20 milionů korun.