Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická smrt milovníka adrenalinu z Instagramu: Našli ho mrtvého za výškovou budovou

Autor: dce - 
8. července 2018
07:00

Za lajky cokoliv. Mladí lidé, aby se stali na sociálních sítích slavnými, předvádějí nejrůznější věci, ale někteří z nich si vybírají ty skutečně nebezpečné. Podobně jako stovky jiných i Jackson Coer (†25) jako milovník adrenalinu lezl po výškových budovách. Bez jištění, jen s mobilem v ruce. Bohužel se mu honba za popularitou stala osudnou.

Tělo Jacksona Coera našli svědci za šestipatrovou budovou přímo na Manhattanu v New Yorku. Podle předběžné zprávy lékaře jsou jeho zranění konzistentní s pádem z výšky. Policisté na střeše domu našli i plechovku s pivem. Podle sousedů před smrtí popíjel s kamarádem.

Jackson byl v posledních měsících na Instagramu čím dál tím populárnější. Začal totiž sdílet fotografie svých akrobatických kousků. V dubnu se vyfotil, jak sedí na kraji mrakodrapu v New Yorku - a obrázkem sdíleným na sociálních sítích značně vyděsil vlastní matku.

Jackson není prvním milovníkem adrenalinu, který zahynul při jednom ze svých kousků. V roce 2015 teprve dvacetiletý mladík spadl z vrcholku Hotelu Four Season, rok poté pětadvacetiletý muž spadl ze střechy vlaku.

tulip ( 9. července 2018 04:53 )

A má to.

kradu ( 8. července 2018 13:29 )

a co jako?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání