Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Skutečný Spiderman: Milovník adrenalinu skáče bez zajištění z jednoho mrakodrapu na druhý!

Autor: rc - 
23. října 2016
18:18

Šplhat po horách je passé! Milovníci adrenalinu už nepokořují vrcholky hor, ale zdolávají mrakodrapy! Pro potěchu bez zajištění skáčou z jedné budovy na druhou. Jeden z lezců pocházející z Hongkongu své dobrodružství natočil a umístil na internet.

Pokud máte strach z výšek, pak si rozhodně nepouštějte video jednoho z lezců, který za dobrodružstvím nejezdí na hory, ale do center velkoměst! Milovníci adrenalinu totiž našli novou a velmi nebezpečnou zálibu. Místo pahorků hor se prochází po mrakodrapech.

Oblíbenou destinací je pro ně Hongkong nebo Singapur. Obě tato města se pyšní vysokým počtem mrakodrapů a v obou metropolích jsou výškové budovy nalepené na sebe, tudíž tito dobrodruzi mohou skákat z jedné na druhou jako Spiderman! Jenže na rozdíl od komiksové postavy tito odvážlivci zdolávají mrakodrapy bez zajištění.

Riskantní výpravy často publikují na internetu. Jeden z těchto hazardérů se vypravil na proslulou budovu Hollywood Terrrace v Hongkongu a vše zaznamenal na kameru. „Srdce mi málem vyskočilo z hrudi. To je šílené! To je neúnosné pro ty, kdo se bojí výšek!“ napsal jeden z diváků pod video. „Sobectví těchto i…tů nezná mezí. To je ale zábava… dokud nespadnou a záchranáři je pak budou seškrabávat ze země a omlouvat se jejich rodině,“ napsal podle DailyMailu další. Podívejte se na video s jedním z dobrodruhů a posuďte sami, zda je to čirý hazard se životem, nebo naopak výkon hodný obdivu.

laco ( 1. listopadu 2016 16:51 )

Hoax...

vosavopruz ( 23. října 2016 18:23 )

je to ko.kot,jednou mu to nevyjde

Zobrazit celou diskusi