Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena skopla dívku (†25) pod přijíždějící metro. Když se snažila zachránit, kopla ji do hlavy

Video se připravuje ...
Autor: shp - 
15. prosince 2017
12:23

K extrémně chladnokrevné vraždě došlo v rumunském metru. Proč? To nikdo neví. Žena (36) v Bukurešti zničehonic skopla z nástupiště mladou dívku pod přijíždějící soupravu metra (†25).  A postarala se o to, aby nepřežila.

Na dívku zaútočila zezadu, takže se nemohla ani bránit. Když oběť spadla do kolejiště a snažila se vylézt zpět, ukázala vražedkyně svou krutost. Kopla ji znovu a do hlavy, aby se nemohla zachránit. Řidič přijíždějící soupravy ji už nezvládl včas zastavit.

Policie po incidentu zveřejnila děsivé video, které vraždu zachytilo, aby varovala všechny občany. „Abychom zabránili podobné události, nařídila státní policie strážníkům, aby hlídali všechny stanice,“ prohlásil policejní mluvčí.

Strážci zákona po vraždě dopadli podezřelou. Ta však podle všeho nespolupracuje a odmítá vypovídat. „Žádáme všechny, kteří pomohou o této osobě poskytnout informace, aby se nám ozvali,“ dodal policejní mluvčí.

kukuku ( 16. prosince 2017 09:04 )

Když ujetá Hepnarová za socialismu vraždila, tak dostala trest smrti a byl to výjimečný případ za mnoho let. Za současného "kapitalismu" o ní natočili oslavný film a v Blesku by se ztratila v mase duševně ujetých magorů jako jsi Ty.

johanvonbahnhof ( 15. prosince 2017 20:31 )

Po dopadení tuhle bestii na místě utratit!

filip.rozec ( 15. prosince 2017 19:19 )

sranda musí bejt

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání