Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Bratrovrah dvojčat z Počátek: Po masakru jsem se cítil dobře, chtěl jsem to zkusit, řekl soudci

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
1. listopadu 2017
11:33

Nožem začal bezhlavě bodat do svých bratrů! Dva z nich, 17letá dvojčata, běsnění svého staršího sourozence nepřežili, třetí se zachránil jen zázrakem. Útočník z Počátek se k masakru u vazebního soudu přiznal, a dokonce řekl, že se po vraždách cítil dobře.

Šestadvacetiletý Pavel, který je ze čtveřice bratrů druhý nejstarší, není rozhodně žádné neviňátko. Podle policie byl již dvakrát trestaný. Nejprve ještě jako mladistvý a zhruba před rokem spáchal trestný čin ohrožení vlivem návykové látky.

V obci se spekuluje o tom, že se v minulosti léčil s psychickými problémy, ale lékaři ho nevyhodnotili jako nebezpečného. U vazebního soudu však podle Jihlavského deníku bez vytáček přiznal, že si chtěl vyzkoušet, jaké je to vraždit. Soudci také řekl, že se bezprostředně po činu cítil chvíli dobře, pak to ale pominulo.

Útočníkovi hrozí za vraždu svých bratrů, dvojčat, 15 až 20 let vězení, nebo i výjimečný trest. "Je stíhán jako obviněný ze zvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného na více osobách," řekl jeden z vyšetřovatelů. Podle kriminalistů mohlo jít o zločin po předchozím uvážení.

Znalci budou nyní posuzovat duševní stav pachatele a jeho příčetnost v době činu. Zjišťovat budou rovněž, zda byl obviněný či jeho bratři pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek.

Video Bratrovražda v Počátkách! Mladík (26) ubodal dvojčata (†17) - Jiří Čada
Video se připravuje ...

buban ( 1. listopadu 2017 18:15 )

Kurňa, zládat různé nicky s různými názory dá zabrat. A ne vždy se to podaří. Platí vám aspoň více než průměrně za vaše podprůměrné bláboly?

buban ( 1. listopadu 2017 18:09 )

Už jsem vám to psala jinde-co třeba takový Jan Svítek či Jaroslav Malý-oba psychicky narušení vrazi, ale neléčeni a v psych.léčebně neuzavřeni-za socíku.Jak jsem psala již dříve-relevantní odpověď od vás neočekávám,pruďte dále,na víc nemáte.

villon ( 1. listopadu 2017 14:58 )

A co ty ostatní. Ty jsou normální? Jenomon se nepoved?

Petr Liska ( 1. listopadu 2017 13:25 )

Já z toho města pochazim a znám tedy či spíše vim jakou rodinu šlo. Sam říkám žádný soud. Žádné zkoumání. Na místě kulku mezi oči. A z toho města nejsem jediný.

vfberan ( 1. listopadu 2017 12:12 )

všechny, kteří užívají tvrdé drogy, izolovat v detencích. Pod vliven těchto drog se vraždí čím dál více a bude hůř. Ti, kteří se léčí na psychiatrii, sledovat jako zločince po propuštění. Pokud lékaři označí někoho jako bezpečného nebo ho pustí z léčebny a ten se dopustí násilí nebo vraždy, potrestat stejným trestem i lékaře. Oni si pak dají pozor, nebo budou dělat jiné povolání, když na toto nestačí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání