Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladík v luxusním mercedesu »školil« strážnici: Vrať mi ty doklady, vole!

Autor: Richard Veselý - 
17. června 2016
05:02

Tykání, zkoušení ze znalosti zákonů a oslovování „ty vole“. Tak mladík školil městskou policistku na pražském Václaváku. Nakonec tvrdil, že mu vytočená strážnice kopla do auta.

Parkoval na zákazu, nakonec ale odjížděl jako vítěz. Mladíkovi v centru Prahy se totiž podařilo strážnici »vyškolit« ve znalosti zákonů. „Museli byste mě zastavit znamením rukou nebo modrým majákem. Ale vy jste tady s tímhle popelářským autem se žlutým,“ reagoval na výzvy k předložení řidičáku ve chvíli, kdy neřídil.

Po několikaminutové slovní přestřelce strážníci mladíka nechali odjet. Vzápětí ho znovu zastavili, tentokrát už jako řidiče. Když se se strážnicí provokatér rozloučil slovy „Jděte pryč, pusu, papa,“ ruply jí údajně nervy. Mladík tvrdí, že mu při odjezdu kopla do dveří a kvůli tomu na městskou policistku chce podat trestní oznámení. Žena na místě obvinění popřela.

Polepil jim auto

Hádka se strážnicí nebyl jediný naschvál, který »Mike« strážníkům provedl. Na náměstí Republiky jim například se slovy „já si to tady odložím“ přilepil upozornění o nesprávném parkování na přední sklo.

Takhle »školil« strážnici

„Tak povídej šéfová!“

„Předložte řidičský průkaz!“

„Jsem chodec, ty vole… Normálně to vypiš a já jedu.“

„Máte povinnost mít u sebe řidičský průkaz.“

„Museli byste mě zastavit, ale vy jste tady s tímhle popelářským autem!“

„Žádnej řidičák nedostaneš. Vrátíš mi ty doklady, vole?“

„Zanechte svého protiprávního jednání nebo budete předveden.“

„A kvůli čemu? Přestupek proti občanskému soužití? To není na předvedení!“

„Pane řidiči…“

„Já nejsem pan řidič. Říkej mi Mikeu, ty vole!“

Jakub84 ( 29. listopadu 2016 14:30 )

Hezkej komentář. Už jen to, že tu diskutujeme na Blesku, vypovídá o naší inteligenci . Zabloudil jsem tu a když jsem viděl komentáře k Mikaelovi, nenechalo mě to chladným. Jedna věc je, co tím chce dokázat a druhá, jak to provádí. Mě se nelíbí jeho arogantní chování. Všechno se dá řešit jinak, ale to by určitě nemělo takovou popularitu. To bychom "my" příznivci Blesku neměli co řešit. Ale jak jsem napsal, vulgární být nemusí. Navíc si skutečně myslíš, že je tak dokonalej a zná zákon o obecní policii č. 553/1991 Sb.? Myslím, že má mezery a měl by co dohánět. Ale, jak by se ti líbilo, kdybych o tvý mámě řekl, že je blbá, pitomá, kráva? Asi by se ti to nelíbilo,že? No a ta žena a je třeba taky někoho máma, sestra nebo manželka. Jak by se ti líbilo, kdyby někdo tvojí mámě takhle nadával i přesto, že udělal chybu?

pekaaaros ( 21. června 2016 09:42 )

a nebo se všichni připosr..li když v jeho občance viděli Mike from Kalifornia a přitom je to arménskej zakavzkazskej Oganesjan z Jerevanu.

pekaaaros ( 21. června 2016 09:39 )

ok. tak zakavkazskej Arménec z Jerevanu. lepši?

Kjubisss ( 20. června 2016 20:17 )

 Ti co tu píšete že je cikán a takové tak se opravdu mýlite. Není akorát českou národnost, a ze má tmavší pleť neznamená že je cikán... Tak se uklidnete první si něco o Mikovi zjistěte a potom komentujte...

jhumphrey ( 18. června 2016 17:34 )

Alespoň vyjde. Tvoje mentální úroveň je tak nízká, že nejsi schopna ani otevřít dveře. Haha..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání