Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Brutální útok dětského gangu v Praze: 6 spratků zbilo a okradlo 2 mladíky

Autor: zr - 
25. ledna 2015
14:49

Šestičlenný dětský gang řádí na Vyšehradě. Má na svědomí loupežné přepadení v přesile šest na dva! Vše zaznamenaly bezpečnostní kamery. Pomozte útočníky dopadnout!

Všichni členové gangu jsou pravděpodobně nezletilí, je jim mezi 15 a 17 lety, přesto se pohybují noční Prahou. Ve velké přesile si na zastávce autobusu Vyšehrad troufli na dva devatenáctileté mladíky.

 

Zřejmě nešlo o jejich první „hrdinskou“ akci, protože chlapce napadli, sotva se objevili na zastávce. Ani jeden z kluků útok nečekal. Skupinku lidí sice na zastávce viděli, ale nenapadlo je, jak to skončí.

 

 

Gang mladíky atakoval prakticky ihned a to jak slovně, tak fyzicky. "Oběma nejprve „uštědřili“ několik ran pěstí do obličeje. Jeden z napadených díky tomuto nečekanému ataku upadl na zem. Toho agresoři využili, a začali do něj kopat. Při tom mu jeden z útočníků vytáhl z kapsy kalhot peněženku s několika set korunovou hotovostí a osobními doklady," uvedl policejní mluvčí Tomás Hulan. Se svou kořistí se dali na útěk.

Celou akci zaznamenaly bezpečnostní kamery. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc při jejich identifikaci. Gang může být velice nebezpečný a to hlavně díky početní převaze!

 

Poznali jste je? Ozvěte se polici na linku 158

Video Brutální útok dětského gangu - Policie ČR
Video se připravuje ...

abzk ( 25. ledna 2015 23:35 )

si za rohem ukradnou jinou, ne

abzk ( 25. ledna 2015 23:33 )

nasersi a nemotej tu cikánskou chásku mezi Čechy

abzk ( 25. ledna 2015 23:31 )

Spíš šest "mladíků" zbilo a okradlo dva mladé muže. Tohle útočení ve smečce je pro cikány, pardon "mladíky", typické.

naser ( 25. ledna 2015 23:22 )

 Naja, cechacci, narod zlodeju.

koko365 ( 25. ledna 2015 22:55 )

A vo tom to je jistá rasa loví v Gangu 💩 💩 💩 💩 💩 💩 je to jistota jídla na co chodit do práce, na sociálku chodí rodiče a dětem nic nedaj

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání