29letá žena si prožila hotové peklo na zemi, když ji Znásilňovač vytáhl u Thomayerovy nemocnice z davu, odvlekl ji k nedalekému podchodu a tam ji ponížil a znásilnil. Na místě z ní strhal všechno oblečení. Pak ji přinutil k orálnímu sexu, při kterém ji bil pěstí do hlavy a do obličeje,“ řekl tehdy Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Teď ale podle nformací Blesk.cz spadla nad úchylem klec. Znásilňovač měl být dnes zadržen policií, která je však na slovo skoupá. „Kriminalistům se podařilo pokročit v případu znásilnění ženy v pražské Krči,“ potvrdil policejní mluvčí Tomáš Hulan. Více však případ komentovat nechtěl.

Podle webu Tíseň.tv byl pražský znásilňovač zatčen již v pátek. Předtím měl být na služebnu předveden celkem dvakrát. Muže však měly usvědčit až testy DNA. Genetický materiál nalezený na místě činu se shodoval s jeho DNA.

Zatím není jasné, kolik žen násilník zneužil. Spekuluje se, že má na svědomí i znásilnění z Petrovic. Žena (33) po něm skončila v nemocnici. Později se v Krči pokusil o další dvě znásilnění, ale oběti se ubránily a pláchly. Znásiľňovač na ně mluvil česky s ukrajinským přízvukem.

Video
Video se připravuje ...

Vytáhl ji z davu a pak hodinu a půl znásilňoval! Blesk - Richard Veselý, David Malík, redakce