Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Vyřizování účtů? Muži z Kelče někdo zapálil BMW

Autor: ljš - 
11. prosince 2014
13:25

Z parádního auta má vrak! Jedenatřicetiletý muž se ve svém BMW už neprojede. V noci na středu mu ho totiž na náměstí v Kelči na Vsetínsku někdo zapálil.

Požáru si ve středu kolem půl jedné v noci všimla náhodná kolemjdoucí. Hasičům se plameny podařilo zlikvidovat během pouhých sedmi minut a na místo přivolali policii, aby společně zjistili příčinu požáru.

„Kolegové se spojili s jedenatřicetiletým majitelem vozidla z Kelče, který už byl na místě a uvedl, že auto zaparkoval na náměstí v úterý navečer. Dodal, že požárem BMW mu vznikla škoda za 350 000 korun,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Javorková.

Požár navíc poškodil i další dvě zaparkovaná auta značky Dacia Logan a Citroën Berlingo, na kterých byl poškozen lak a plastové části.

„Zajistili jsme několik stop, které budou kriminalisté vyhodnocovat. V ranních hodinách pak proběhlo podrobnější ohledání místa činu. Technická závada byla vyloučena. Jako nejpravděpodobnější příčina se jeví úmyslné zapálení,“ dodala mluvčí. Policie proto žádá případné svědky, kteří pachatele viděli, aby kontaktovali policii.

 

 

andreslawicky ( 11. prosince 2014 15:03 )

Asi měl trochu problémy s placením je to rychlejší nežli ho žalovat u soudu a čekat a čekat,první bude varování auto a druhé kolo rána kladivem na koleno potom dlužník platí na minutu a přesně

andreslawicky ( 11. prosince 2014 15:02 )

Bohužel mě nikdo auto nezapaluje

asijo ( 11. prosince 2014 14:11 )

Určitě pojistný podvod majitele vozu,který pravidelně volí TOP09.

co-teda ( 11. prosince 2014 13:50 )

Možná by zpytování svědomí bylo na místě, že?.

bizon_pepa ( 11. prosince 2014 13:44 )

Ještě jsi zapomněl, že auto bylo z AAA a po německém důchodci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání