Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Advokátka Slámová: Boží spravedlnosti Petr K. neunikne!

25. května 2014
15:02

Petr Kramný nenaplánoval vraždu pouze Moniky ale i své osmileté dcery Klárky, tvrdí advokátka Klára Long Slámová. Právnička si je dokonce tolik jistá, že trestu prý v žádném případě neunikne. "I kdyby ho nedostihla spravedlnost pozemská, ta "nahoře" nemine nikoho z nás," uvedla na Fcebooku.

Advokátka Slámová, která měla možnost podrobně se seznámit se spisem, přesto věří, že Kramného soud pošle za mříže. "Dle mého názoru by důkazy měly stačit i k odsouzení," uvedla

Právnička už dříve vyloučila možnost, že Klárka zemřela náhodou. Původně se totiž spekulovalo, že pokud Petr K. skutečně vraždil, měl v úmyslu zabít jen manželku. Podle této verze se dcera k vraždě připletla a elektrický proud ji mohl zasáhnout nešťastnou náhodou.

"Je třeba si uvědomit, že Petr Kramný byl obviněn z dvojnásobné vraždy, tedy úmyslného usmrcení své manželky a vlastního dítěte. Vraždy, která měla být dle dosud shromážděných důkazů spáchána po předchozím uvážení a detailní přípravě. Tím způsobem, že obě poškozené měl vystavit smrtelným účinkům elektrického proudu, a to úmyslným jednáním ve vztahu k oběma poškozeným. Smrt malé Klárky tedy dle důkazů ve spisu nenastala tzv. náhodou," řekla serveru TN.cz advokátka.

mandat ( 26. května 2014 04:04 )

Jaka Bozi spravedlnost ??????????? Kolik banditu porad lita po svete bez problemu a uzivaji si zivota dal. Je to jen blabol. Neni zadna spravedlnost. Bohuzel.

erbova.arana.. ( 25. května 2014 23:48 )

Přepsaná píseň z West side story pro kacotu.

dobrotka ( 25. května 2014 23:46 )

hehe, jsi to nepochopil. Uz hrajou .... ale hymnu

erbova.arana.. ( 25. května 2014 23:45 )

kacoty píseň: Jsem tak hrozná, Tuze hrozná. Já se dneska tak hrozná všem zdám. Že to dneska natřu všem stejně hrozným pizdám

erbova.arana.. ( 25. května 2014 23:42 )

Vygooglovala jsi, kdo je vlastně ten Hujer

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání