Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tajemství pitvy Moniky (†36) a Klárky (†8): Egypťané zadržují jejich orgány jako důkazy!

Autor: shp - 
24. října 2013
10:40

Když Egypťané zaslali do Česka po pitvě těla otrávené Moniky (†36) a Klárky (†8), zděsili nejenom otce a manžela Petra (35), ale i české vyšetřovatele. Chyběly jim totiž klíčové orgány. Tento krok vysvětlil právník Keroles Ezzat Bashier, který se do případu vložil. Podle něj Egypťané zadržují jejich orgány jako důkazy, informoval web TN.cz.

Smrt Moniky a Klárky je stále zahalena rouškou tajemství, ale podle předběžné pitevní zprávy byly blonďaté Češky otráveny. Jejich těla se ale dostala do vlasti až s dvoutýdenním zpožděním a čeští kriminalisté se nestačili divit, když zjistili, že jim chybí plíce, játra, celý trávicí trakt a pohlavní orgány.

Orgány jsou významné důkazy

Podle advokáta Kerola Ezzata Bashiera, který nahlédl do vyšetřovacího spisu, je však důvod prostý. „Ještě nebyla sepsána závěrečná zpráva,“ prohlásil webu. „Případ dosud nebyl uzavřen a orgány egyptská policie považuje za významné důkazy,“ dodal.

Vyšetřování se může protáhnout na několik let

Vyšetřování se táhne již téměř tři měsíce a jeho konec je stále v nedohlednu. Sám Bashier varuje, že může trvat několik dalších měsíců nebo dokonce let. Zdrcený vdovec Petr K. tak nadále zůstává vězněm v Egyptě, kde může být nadále zadržován jako podezřelý.

3yxy3 ( 25. října 2013 02:10 )

nerad ,sam se tu valis veskery cas

viera912 ( 25. října 2013 02:09 )

asi nejake dukazy maji,jinak by ho tam nedrzeli ale jak rikam maji svoje metody a dovolim si tvrdit ze v objasnovani trestnych cinu jsou dost uspesni nejsou zas tak tupi jak se zdaji ja jsem zvedava jak to dopadne ale mam takovy pocit ze to udelal kramny,uvidime cas ukaze,doufam ze se toho dozijeme kdyz nekdo rikal ze to muze trvat i desetileti

tigress ( 25. října 2013 01:10 )

Dobrou i tobě

cinderella1 ( 25. října 2013 01:07 )

cinderella1 ( 25. října 2013 01:06 )

Tak dobrou noc vam vsem!

Zobrazit celou diskusi