Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bývalý žák hrozil smrtí šesťákům!

Bývalý žák vyhrožoval šesťákům v havířovské škole
Bývalý žák vyhrožoval šesťákům v havířovské škole  (Autor: Pavel Čempěl)
Autor: Pavel Čempěl - 
17. září 2009
06:59

Všechny vás pozabíjím! Na videu, které umístil na internet, vyhrožuje bývalý žák (19) havířovské školy, že povraždí ty současné.

Z neznámých důvodů své hrozby zamířil na děti ze šestých tříd. Pár hodin poté, co se video ocitlo na webu školy a serveru You Tube, zatkla možného atentátníka policie.

Video, na kterém je zachycena plastová pistole a z pozadí zní hlas pachatele, se objevilo v úterý na internetových stránkách školy. „Něco takového se nám stalo poprvé. Diskuzní fórum slouží školním účelům,“ kroutil hlavou ředitel školy Na Nábřeží Svatopluk Novák. Škola nahrávku okamžitě stáhla a povolala policii. Ta zjistila, že další výhrůžné video umístil bývalý žák na mezinárodní server. Podle přezdívky ho kriminalisté identifikovali a za pár hodin byl pod zámkem.

V cele se dočkal obvinění z násilí proti skupině obyvatel. „Mladík neupřesnil, jakým způsobem chce výhrůžky uskutečnit,“ sdělila policistka Zlatuše Viačková. Záhadou také zůstává, proč se zaměřil pouze na šesťáky. Neprozradil to ani při výslechu. Kvůli možnosti, že trpí psychickou poruchou, ho teď čeká patřičné vyšetření.

gevi ( 17. září 2009 10:05 )

nějaký duševně retardovaný hlupák, ostatně pokud doopravdy v šesté třídě propadl, není o čem uvažovat. Ale ten rok vězení by mu slušel, aby to odradilo i jiné případné následovníky.

pup70 ( 17. září 2009 08:56 )

Ubrat televize a počítače a pridat práce !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání