Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Šéf strážníků: Na seznamce se vydával za agenta!

Jiří Hykl posílal Janě Hasmanové obrázky z dovolené, kde se prezentoval jako svalovec
Jiří Hykl posílal Janě Hasmanové obrázky z dovolené, kde se prezentoval jako svalovec  (Autor: Jana Ulrichová)
Autor: Ondřej Čermák, Jana Ulrichová, mivrk - 
29. září 2010
23:11

Tajný vládní agent nebo také svobodný dobře zajištěný pražský právník Jiří Hess. Tak vystupuje na webových seznamkách muž, který je ovšem ve skutečnosti dlouholetým šéfem Městské policie v severočeském Štětí. Pravou identitu Jiřího Hykla (45) odhalila jedna z žen, které naletěly na fotky svalovce. Podala na něj trestní oznámení pro pokus podvodu.

Manažerka Jana Hasmanová (38) si na internetové seznamce začala dopisovat koncem července s jistým Jiřím Hessem z Lovosic. Po několika dnech si domluvili první schůzku.

„Vztah mezi námi trval zhruba měsíc. Scházeli jsme se několikrát týdně, jezdili na výlety, ze začátku to bylo docela hezké. Pak jsem ale nabyla dojmu, že mu o mě vůbec nejde, spíše o mé peníze a kontakty,“ vyprávěla Jana Hasmanová.

Hykl se brání

Začala na vlastní pěst pátrat, výsledek byl pro ni šokem. Z právníka a tajného agenta Jiřího Hesse z Lovosic se vyklubal Jiří Hykl, ředitel Městské policie ve Štětí. Podle něj stojí za vším zřejmě zhrzená láska.

„Chtěl jsem jí pomoci přes známého zorganizovat prodej domu. Proto jsem ji žádal o adresu toho domu, jiné kontakty jsem po ní nechtěl. Jenže jsem se zřejmě paní zalíbil, takže se se mnou stále chtěla scházet. O domu jsem se od ní ale nic nedozvěděl, proto jsem to ukončil. Jí šlo o mě a mně jen o obchod, celé je to o tom, že jsem ji nechtěl,“ tvrdí šéf strážníků ze Štětí.

Přesto Janě posílal své fotky z dovolených, na kterých vystavuje své vypracované tělo. „Je pravda, že jsem jí neřekl své pravé jméno, to ale není nic trestného,“ dodal Hykl.

„Nevadí mi, že tahal za nos mě. Vadí mi, že lhal mým známým a kamarádům. Nejsem první, která mu naletěla. Takhle se ředitel městské policie přece nemůže chovat,“ myslí si naopak Jana Hasmanová.

traapp ( 3. října 2010 20:01 )

Každá s---ě jednou dochrochtá

ccir ( 2. října 2010 22:14 )

Pánovi Jiřímu Hyklovy želám veľa zdravia a šťastia a dúfam že ho za takú bezvýznamnú vec nevyhodia z práce!

ktcman ( 1. října 2010 23:32 )

mám o tebe starost. Zatím se zjevně dobře bavíš. No znám tvůj problém sice z dob jeho mládí ale jestli se jeho SIV za ty roky zásadně nezměnilo ani netušíš na jak velkej problém sis touhle pomíjivou chvilkou slávy zadělala.

dopo ( 1. října 2010 22:58 )

tak to nechápu - člověk na pozici ředitele MP tají že je "jen policajt" a vám ani nevadí, že se čtyři měsíce scházíte s člověkem, který je vlastně někdo úplně jiný, než si myslíte? A to ještě tvrdíte, že vzpomínáte jak jste si to užívala? Jste normální?????

dopo ( 1. října 2010 22:39 )

člověk, který lže a vymýšlí si,byť v soukromí, by určitě neměl dělat policajta a to ani "měšťáka". Jestli je takový člověk dokonce na pozici ředitele, tak se nedivme, že to v našem státě vypadá tak jak to vypadá.......

Zobrazit celou diskusi