Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pes pokousal v obličeji dívku (4)

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Archív)
Autor: INT, mivr, josK - 
25. srpna 2010
15:09

Asi pořádný šok zažila čtyřletá dívka. Ve středu dopoledne ji totiž v ulici Těšnov na Praze 1 pokousal pes, kterého asi před týdnem našla její rodina v parku. Dívenka, která utrpěla zranění na obličeji, byla okamžitě převezena do vinohradské nemocnice.

"Pes se při odchytu uškrtil," řekl serveru tn.cz ředitel strážníků v Praze 1 Miroslav Stejskal. "Strážníci byli přivoláni do bytu k odchytu zvlášť agresivního psa. Ten nejprve zranil dívku v obličeji, poté jej strážníci odchytili speciální tyčí se smyčkou," uvedl dále.

Pes byl hodně vzteklý, na odchytovací tyči se zmítal, vyskakoval a otáčel se. Policisté se k němu neodvážili kvůli jeho agresivitě přiblížit. V bytě, kde k akci došlo, byly navíc další děti. Nakonec se pes uškrtil. "Jednalo se o pitbula nebo jeho křížence," myslí si ředitel městského útulku v Tróji Václav Steinbauer.

Psa rodina dívky našla asi před týdnem v parku, slitovala se nad ním a vzala si ho domů. To se stalo holčičce osudným.

anasyi ( 28. srpna 2010 01:26 )

co jsem zase napsala sprosteho?Cituji:e.44 a arcaben vse napsali,jen souhlasim P.s. cenzuro,dej se dohromady,uz zacinas opravdu blbnout.Jak uz jsem psala kdysi,prispevky mi mazte,kdyz napisu pica

eremita ( 25. srpna 2010 21:47 )

ten pes neprožil pěkný život. Ti, co to s ním mysleli dobře, ho nakonec shodou všech okolností místo záchrany zahubili. Vzít si nalezence bez konzultace s odborníky je vždycky risk, dětská společnost a svérázné zacházení taky každé zvíře nepřžijme. Blbý pro všechny...

e.44 ( 25. srpna 2010 20:52 )

Tak jsem sem na tvou radu, arcaben, hupsla, ale nevím co bych ještě dodala. V tom co jsem nasala a v tom co jsi napsala ty, bych řekla že je obsaženo asi všechno, co se dá rozumně k tomuto tématu napsat.

arcaben ( 25. srpna 2010 20:15 )

Ahojky e44 Tady je přesně ta přehnaná až nebezpečná "láska"ke zvířátkům!!Neznalost,hloupost,nezodpovědnost...Hrůzou trnu,když vidím jak si lidé bez dětí pořizují psi-vůbec o daném pemeni nic neví a pak to znásob,když si tímto způsobem pořídí psa k dětem!!!To si rovnou můžou koupit samopal a cvičně střílet do potomků!!Možná to zní drsně,ale jak si vysvětlit myšlení dospělých lidiček,kteří domu"přitáhnou"cizího,dospělého psa a k tomu plemeno,které potřebuje pevné a důsledné vedení??Že by další rádoby milovníci hafíků,ať to stojí co to stojí??

arcaben ( 25. srpna 2010 20:05 )

Dobrovolně a bez mučení se hlásím do řad magorů,kteří mají psa v činžáku!!Vzhledem k tomu,že mi ještě větší magor loni otrávil chovnou fenu na zahradě,vzala jsem mladého domu a na zahradu ho pouštím jen v naší přítomnosti.Náhubek nebo ohlávku nosí=přeci je to jen nepřemýšlející pes a exkrementy sbírám a dost mě rozzuří,když si do cizího šlápnu a tak půlku si odnesu domu na botách!!!

Zobrazit celou diskusi