Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fotbalisté se otrávili koláčky s marihuanou

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Archív)
Autor: Jan Doležal, mivr - 
22. června 2010
13:22

Měla to být poklidná rozlučka fotbalového klubu. Večírek sportovců v Jestřabí Lhotě na Kolínsku se ale změnil v drama. Deset mladíků se přiotrávilo alkoholem a marihuanou! Případ řeší policie.

Večírek odstartoval grilováním masa a bujarým popíjením. Pak někdo fotbalistům jako sladkou tečku nabídl speciální koláčky. A v nich byla nejspíš marihuana…

Kolem sobotní půlnoci začalo mít deset mužů ve věku od 19 do 28 let obrovské zdravotní problémy. Byli dezorientovaní a měli velké bolesti. Na fotbalové hřiště okamžitě vyrazilo pět sanitek.

„Jejich stav způsobilo požití většího množství alkoholu a omamných látek, podle všeho marihuany,“ řekla Tereza Janečková ze středočeské záchranky. Všichni skončili v okolních nemocnicích na výplachu žaludku a odběru krve a moči.

Policisté mají podezření na spáchání trestného činu ohrožování zdraví závadnými potravinami a jinými předměty. „Vzorky jídla odebraného na místě budou zkoumat odborníci. Čekáme na výsledky expertiz. Pachateli hrozí až dva roky vězení,“ dodala Žídková.

sakra ( 23. června 2010 13:46 )

A já myslel, že je to naprosto, ale naprost neškodné. Alespoň podle některých "politiků" , kteří usilují o její legalizaci.

boball ( 22. června 2010 15:52 )

Věděli určitě dobře,co baští

Zobrazit celou diskusi