Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Souboj o Petru: Sexy mozek Paroubek vs. sexy tělo Jandák

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: rvs - 
27. července 2010
16:36

Manželka exšéfa ČSSD Jiřího Paroubka (57) Petra (36) zvedá hladinu hormonů uvnitř sociální demokracie i mezi čtenáři Blesk.cz. Vlnu reakcí vyvolala pondělní informace Blesk.cz, podle které se ji poslanec Vítězslav Jandák (62) zkoušel sbalit na sjezdu strany v roce 2007.

Celou aférku odstartovalo šokující svědectví tehdejší mluvčí strany Květy Kočové. Podle ní Petře neodolal právě poslanec Jandák. „Na sjezdu ČSSD v Brně, netuše, kdo je Petra Kováčová, jí do kabelky strkal klíče od svého pokoje,“ tvrdí Kočová. Historku pak prý na sjezdu k dobru dala sama Petra.

Jandák se ale k roli vlivného socana nezná a i dnes slova mluvčí zatvrzele odmítal. Sama Paroubková se ke tři roky staré kauze zatím nevyjádřila. Zato čtenáři Blesk.cz už mají jasno - "Sexy mozek vs. sexy tělo, to měla Petra těžké rozhodování," píše v diskusi na Blesk.cz. Vonamula.

To nejlepší z diskuze čtenářů Blesk.cz

"Jandáku, jsi tak krásný! Ale asi nemáš sexy mozek," přidává se k obdivu urostlé postavy bývalého ministra kultury čtenář s přezdívkou Krteeek.

Proslýchá se, že Vítězslav Jandák byl vždycky znám jako úspěšný svůdník. A při pohledu na jeho sexy svlečenou postavu není divu! Jandákovu žhavou pověst potvrzuje i diskutující s přezdívkou Hitovka: "Jandák je starej obšourník. Ten ty klíčky dával pravidelně a vždy se nějaká chytla a šla do toho."

"Ani tak sexy muž, jako je pan Jandák, se ale nelíbí každému. Někteří diskutující totiž naopak nechápou, co je na panu Jandákovi krásného. "Je tu někdo, kdo mi vysvětlí, co je na tlustém Jandákovi přitažlivého, aby se mu hrnuly ženy do postele?," ptá se Prezza.

"To měla Peťa těžké rozhodování," píše Vonamula. "Ale mohli by se spářit ti dva samečci, třeba plod jejich lásky by jim byl podobný."

"Tak už to leze jako z chlupaté deky, kdo se Petře dvořil. Oni to na sebe budou raději práskat raději dřív, než je podrážděná a frustrovaná Petra všechny obviní ze sexuálního teroru a dodatečně zažaluje za harašení. To bude ještě cirkus," komentuje kauzu v diskusi Makmark.

komin ( 29. července 2010 21:04 )

nez opocene prasatko Jandakovic

komin ( 29. července 2010 21:03 )

predevsim povahou

komin ( 29. července 2010 21:01 )

nez dve veprove hlavy

komin ( 29. července 2010 21:00 )

to kazdy vi , telo je to posledni , co nosatou naninunku zajima

ochman ( 29. července 2010 14:54 )

..A OBOJÍ BY NEŠLO ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa