Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kráska z Novy dělá pro Langera

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Oldřich Tichý - 
30. dubna 2010
06:20

Skandál na Nově! Reportérka Vanda Rajnochová (32) jako moderátorka předvolební akce Ivana »Íčka« Langera z ODS. A není to jednorázový úlet – Langerovy akce moderovala opakovaně.

Na moderátorku, o níž se před časem spekulovalo jako o náhradě za tehdy těhotnou Lucii Borhyovou, láká Langer na příští víkend lidi na oslavu Svátku matek v Olomouci. Rajnochová dělá pro TV Nova reportérku právě z Olomoucka a pro »Íčko« pracovala už dřív. Fotky z let 2008 a 2009 ji ukazují s Langerem po boku a jeho karikaturou na tričku.

Dotaz Blesku, zda o spolupráci reportérky s šéfem volebního štábu ODS ví, vyvolal včera na Nově paniku. Vnitřní předpis totiž zakazuje reportérům i nevinnější kontakt s politiky. „Je nepřípustné, aby novináři navštěvovali agitační i společenské akce stran a hnutí s výjimkou natáčení,“ píše se v předpisu.

Mluvčí televize Michaela Fričová sdělila, že Nova neměla o všem ani ponětí. „Považujeme to za zcela nepřípustné. Reportérku jsme stáhli z obrazovky,“ uvedla. A to není vše – šéfové povolali Rajnochovou do Prahy a v dalších dnech se uvidí, co s ní.

Sama Rajnochová nechtěla včera věc komentovat. „Nebudu k tomu nic říkat,“ uvedla pouze. Langer zase Blesku tvrdil, že akce není předvolební: „Je to pátý ročník Svátku matek.“ Skutečnost je ale taková, že na plakátech na akci je logo ODS a stejná strana ji propaguje i na svých internetových stránkách.

zampi ( 1. května 2010 12:42 )

ano, stopro souhlas

mash ( 1. května 2010 03:36 )

Už vidím váš podobný příspěvek, kdyby Vanda pobíhala s fotkou Paroubka na tričku a moderovala jeho akce... Myslím, že vy byste byl první, kdo by tu prskal a řval, ať jí okamžitě vyhodí...

c3rb3r0s ( 30. dubna 2010 22:15 )

A blesk má další zářez

klika ( 30. dubna 2010 21:32 )

...ze Stuttgartu ??

klika ( 30. dubna 2010 21:30 )

Chodil jsi vůbec do školy?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa