Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek u gayů: Svlékl se a urazil Židy, gaye a obyčejné Čechy

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek  (Autor: Foto pro Blesk - Lui Magazine)
Autor: Josef Koukolíček, Eva Hofrichterová, jos - 
21. března 2010
05:00

VIDEO: Své straně na začátku volební kampaně pěkně zavařil šéf Mirek Topolánek (53). Při focení pro gay časopis LUI totiž odhodil šaty a stud a rozparádil se tak, že z něj padaly hlášky, které by se spíše hodily do noční debaty v restauračním zařízení čtvrté cenové skupiny.

„Gustav Slamečka, když jde do tuhého, tak uhne. Fischer, ten je Žid, není gay, uhne ještě dřív. To souvisí s jeho charakterem,“ reagoval Topolánek na otázku, jak by popsal gaye pěti slovy.

Video  Mirek Topolánek o premiéru Fischerovi  - Blesk
Video se připravuje ...

TOPOLÁNEK POSLAL OTEVŘENÝ DOPIS GAYŮM A ŽIDŮM. NAJDETE HO ZDE!

MLUVČÍ ODS NA CHATU ŽEHLÍ TOPOLÁNKŮV SKANDÁL! PTEJTE SE ZDE!

Topolánkův výrok odsoudil i premiérův syn, Jan Fischer. „Překvapilo mě to a zarmoutilo. Takováto slova od vrcholného politika na veřejnost prostě nepatří. Pro mě osobně to bylo šokující. Vyvolalo to vzpomínky na holocaust, kterým byla postižena část naší rodiny. Pokud to řekne někdo, kdo aspiruje na vrcholné politické funkce, tak to prostě s člověkem zamává,“ řekl Fischer ml. Blesk.cz

Focení expremiéra Topolánka na titulní stranu LUI magazínu trvalo několik hodin. Šéf ODS se poté, co si kvůli rostoucímu břichu musel vyzkoušet hned několik triček, při pózování nečekaně odvázal. Se smíchem se opřel nejen do gayů a premiéra Fischera, ale i do katolické církve.

Voliče ČSSD by Topolánek nakopal...

Nakonec Mirek Topolánek zaútočil i na voliče Jiřího Paroubka. Podívejte se na další šokující VIDEO:

Video  Čechy je třeba nakopat, tvrdí Topolánek na dalším videu!  - Video pro Blesk.cz - LUI magazine
Video se připravuje ...

Přepis slov Mirka Topolánka z videa: "Co to je obyčejný Čech, pro kterého dělá Paroubek politiku? No to je přeci vepřo - knedlo - zelo a v podstatě je třeba všechny zavřít a nakopat do prdele."

Jak se Topolánek omlouval…

Po zveřejnění skandálního videa se Mirek Topolánek okamžitě kál před premiérem Fischerem a ministrem dopravy Slamečkou. V SMS, kterou Blesku poskytl Slamečka, se snažil své výroky vysvětlit. „Topolánka znám a nevěřím, že své výroky myslel homofobně,“ myslí si Slamečka. Topolánek jemu a Fischerovi poslal omluvnou SMS: „Moji milí Honzo, myšleno Fischere, a Gusto, myšleno Slamečko. Ubezpečuji Vás oba, že jsem v neformálním rozhovoru neútočil ani na Židy, ani na církve, ani na homosexuály. Nechal jsem se vtáhnout do nahrávané provokace, kde jsem naopak bránil právo na individuální svobody a práva a hájil jsem svůj laický křesťanský názor na rodinu. Výroky o Vás dvou jsou hrubě vytržené z kontextu a nebyly myšleny. Omlouvám se Vám, že jsem je použil spíše demonstraci mého přesvědčení, že neexistují typické gayské, nebo židovské charakteristiky, že jsou lidé slušní a neslušní,“ napsal Topolánek.

PŘIPRAVUJEME PODROBNOSTI, SLEDUJTE BLESK.CZ!

Foto: 

Topolánek o církvi: Vymývají lidem mozky>>


Video se připravuje ...
Další videa