Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Zveřejnili Klausův novoroční projev, Hrad to popírá

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, jos - 
1. ledna 2010
01:22

Novoroční projev prezidenta České republiky Václava Klause unikl předčasně na veřejnost! Zveřejnil ho levicově orientovaný server Deník Referendum!

Hrad se prý chystá bránit žalobou. Šéfredaktor Referenda Jakub Patočka je v klidu a na případný soud se těší.

Prezidentská kancelář ale autenticitu zveřejněného dokumentu odmítá. "Je to nesmysl. Podobný styl humoru bychom spíše očekávali 1. dubna," řekl MF DNES mluvčí Hradu Radim Ochvat.

Klaus ve zveřejněném dokumentu kritizuje Evropskou unii, teorii globálního oteplování i přemíru zákonů.

"Klausův zítřejší projev se podobá všem předcházejícím, opět pamatuje na seniory, opět se snaží o vstřícnost ke všem občanům, opět rekapituluje hlavní události minulého roku. Ale možná právě proto jistě patří mezi jeho novoročními projevy k těm kontroverznějším," píše například Referendum.

stastnyjim ( 1. ledna 2010 09:21 )

Jediné, co zbývá je zahnout kramle. A někam, kde nejsou žádný nadnárodní společnosti a kde nevládne mafie.

gogo ( 1. ledna 2010 08:41 )

Co nám může pan Klaus říci.... Přes 70% ekonomiky tohoto státečku je již v zahraničních rukách. Vládne zde zahraniční kapitál a zahraniční mafie. Stali jsme se gastarbeitery ve vlastní zemi. Rozkrádání se již pomalu blíží ke svému konci, poslanecká sněmovna je parta, kterou zajímají jen oni sami, kolosální podvody které zde bují jak rakovina, nejen nejsou trestány, ale již nikoho ani nezajímají. Děláme si již legraci z věcí které jsou trestnými činy. Obdivujeme nicky, darebáky a podvodníky a nechceme vidět v jakém hnoji žijeme ... Tak asi toto nám bude chtít pan prezident říci…

quonex ( 1. ledna 2010 06:25 )

Ten článek na serveru referendum nic žalovatelného neuvádí. Úplně stejně bych mohl napsat pár očekávatelných výňatků s tím, že proslov mám v rukou již od 02.01.2009. Ale jako PR se životností 10, ne 5, ne 1 minuta se to povedlo.

malyhad ( 1. ledna 2010 06:19 )

myslím,že je to blábol převzatý z i-dnes stejně jako tvrzení,že Deník Referendum je levicový.Věřit tomu může jen ten,kdo si dovede představit,že jeho autoři ,jako je Jan Ruml,Jiří Pehe,kněz Bárta či sám šéfredaktor Patočka jsou levičáci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa