28. prosince 2010 • 04:59

Požádal ji o ruku v přímém přenosu: Řekla NE!

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
8
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO: Vše jako v kýčovitém romantickém filmu. Mladý muž požádá o přestávce fotbalového utkání svou vyvolenou před fanoušky o ruku. Dlouhý proslov plný vyznání zakončí tím nejromantičtějším způsobem. Před svojí láskou poklekne na kolena a před zraky diváků na stadionu i u televizních obrazovek ji požádá v přímém přenosu o ruku. Až sem jde vše podle zaběhlých kolejí.



Pak se to však poněkud zvrtne. Místo očekávaného nadšeného ANO a za bouřlivého aplausu publika následujícího objetí a polibku přijde pro mladého muže hodně kruté vystřízlivění. Jeho milá nejdříve se zájmem sleduje počínání svého přítele. Její zvědavý výraz se mění v ohromené překvapení a šok, který vystřídá rázné NE a rychlý útěk ze stadionu.

Tuto noční můru si na vlastní kůži prožil belgický mladík během poločasové přestávky fotbalového utkání nejvyšší belgické soutěže mezi týmy Brugg a Liege. K útoku na city své vyvolené si vše dokonale naplánoval.

Vánoční čas je ideální dobou pro uskutečnění životní nabídky a i pečlivě nacvičený projev byl téměř bez chyb. Mladík sice měl svou řeč napsanou na papírku, ale aby vše napravil, v rozhodující chvíli nápovědu velkým obloukem zahodil a padl po vzoru hrdinů z románů na kolena.


Šokovaná mladá slečna by v tu chvíli evidentně byla raději na druhé straně zeměkoule. Zoufalé odmítnutí završila bleskovým útěkem ze stadionu. O nic lépe nedopadl ani svatbychtivý mladík. Nešťastnému hochovi musel na nohy a později i ze hřiště pomáhat moderátor.

Na druhý svátek vánoční roku 2010 tak tento pár asi dlouho nezapomene. Bohužel nutno dodat, že z jiného důvodu, než si mladý muž naplánoval.

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud