Zlatý pětibojař David Svoboda, skifařka Mirka Knapková nebo manželé Kateřina a Matt Emmonsovi. Tihle i dalších deset sportovců našlo odvahu a odhalili svoje vysportovaná těla.

„Věděl jsem, že to je na dobrou věc, takže jsem do toho šel s nasazením. Být před objektivem nahý mi nevadilo, tohle řeší spíš ženy, ty jsou stydlivější,“ říká David Svoboda.

I střelci šli do naha

Střelkyně Kateřina Emmons pózovala i se svým manželem Mattem, který předloni porazil rakovinu štítné žlázy.

„Chtěla bych udělat fotografii dvou lidí, manželů, kteří se mají rádi. Chci, aby byla něžná a doufám, že se bude líbit jim a mně,“ plánovala ještě před samotným focením fotografka Pavla Hodková.

Zda se jí to povedlo, můžete posoudit sami. Kalendář bude volně v prodeji za 389 korun, objednat si ho můžete na www.piklio.cz.

Tito sportovci se svlékli:

David Svoboda (pětibojař), Kateřina a Matt Emmonsovi (střelci), Michal Broš (hokejista), Ondřej Kratěna (hokejista), Vavřinec Hradilek (vodní slalomář), Mirka Knapková (skifařka), Ondřej Synek (skifař), Roman Šebrle (desetibojař), Petr Koukal (badmintonista), Martin Koukal (běžec na lyžích), Tomáš Verner (krasobruslař), Rostislav Vítek (plavec), Václav Krejčík (jogín).

Fotogalerie
4 fotografie