Když slavný hudebník a rekordman v počtu získaných Grammy Quincy Jones přijel na slavnostní večeři nadačního fondu Slunečnice Heleny Houdové, vypadalo to, že se dovnitř vůbec nedostane. Jakmile totiž vystoupil z limuzíny Audi, vrhlo se na něj asi dvacetihlavé hejno sběratelů autogramů, které jej téměř nenechalo vystoupit.

Fotogalerie
4 fotografie


„Hello, everybody,“ pozdravil všechny očividně skvěle naladěný Jones. Před tím, než vstoupil na červený koberec, se deset minut trpělivě podepisoval. Když ho pak uviděla Houdová přicházet, okamžitě k němu na koberec vyrazila a nadšeně ho objala. Quincy obdivným pohledem sjel Heleninu stříbrnou róbu, která její tvary zvýrazňovala přesně na těch místech, kde to muži nejvíce ocení.

A Quincy nebyl výjimkou. Okamžitě začal na Houdovou ve výšce jejich prsou ukazovat a vykřikoval: „Number one!“

Otázkou zůstává, jestli tím číslem jedna byla sama Helena, nebo její poprsí. Pokud tím snad Američan myslel to druhé, musíme ho opravit. Quincy, Helena rozhodně nemá jedničky!

V nádherném prostředí mlýnské kolonády, kde se večeře konala, pak slavný producent vydržel až do čtvrt na dvě ráno. Pak v zavěšení své hostitelky absolvoval noční procházku po kolonádě směrem k hotelu Thermal. U Lázní III už pak na něj čekala přistavená limuzína a odvezla jej na hotel.