Otázky moderátora Petra Šišky ho nechávaly chladné a s chutí prozradil i své přítomné přítelkyni, že ji nemiluje. Při odpovědi na otázku, zda měl něco s mužem, ale ztroskotal. A teď chce Primu žalovat.

Leoš Jakabovič v pořadu přiznal pobyt ve vězení, sex s prostitutkou, fakt, že svou současnou přítelkyni nemiluje, a dokonce i to, že sex s jeho ex-partnerkou byl lepší!

Pak mu ale moderátor Petr Šiška položil otázku: "Měl jste ve vězení něco s mužem?" a soutěžící odpověděl: "Ne." Detektor lži vyhodnotil jeho odpověď jako lživou. "Kdybych měl sex s mužem, nemám problém to přiznat, myslím, že jsem tam řekl mnohem horší věci, já jsem prostě nelhal," řekl Blesku rozčileně Jakabovič, který na soutěž již podal stížnost.

"Podle regulí soutěže se námitka musí podat do hodiny po natočení pořadu. To jsem stihl, i když je to pěkně šibeniční termín," řekl Blesku Jakabovič, který celou situaci již řeší se svým právníkem.

"Požaduji od Primy vydání výsledků z detektoru lži," je připraven k boji Jakabovič. A co na to TV Prima?

"Detektor lži vyhodnotil otázku jako lež," řekla Blesku tisková mluvčí TV Prima Jana Kocová. "Každý soutěžící předem podepisuje, že je seznámen s pravidly," dodala s tím, že výsledky detektoru Jakabovičovi Prima ráda předloží.