Pokud si Ladislav Štaidl dodnes myslí, že Iveta mu zahnula s jeho přítelem Karlem, je na omylu. Všechno se seběhlo až poté, co Iveta Štaidla opustila a žila s Arturem v pronajatém domě v Říčanech. „Volal mi Karel, že mě s Vendulou zvou k nim do Jevan na návštěvu. Že jsem pořád zavřená sama doma a že mi to udělá dobře. Nechtělo se mi, ale měla jsem je oba ráda, tak jsem jela,“ říká v knize Iveta.

371141:gallery:true:true

Karel s Vendulou k ní prý byli oba moc milí a otvírali jednu lahev vína za druhou. „Nebyla jsem zvyklá vůbec na alkohol, a když jsme dopili třetí lahev, byla jsem opilá,“ vysvětluje Iveta. V ten moment ji Karel pobídl: „Pojď se s námi pobavit do ložnice.“ Iveta se zděsila, nikdy nic podobného nedělala.

„V tom zoufalství jsem si ale řekla, že aspoň zkusím něco nového,“ popisuje v rukopisu Bartošová. Iveta šla do ložnice. „Vendula přijde za chvilku,“ podotkl Svoboda. Jeho žena se opravdu po pár minutách objevila čerstvě vymydlená z koupelny.

Po nabídce sexu jsem se Svobodovi vyhýbala!
„Detaily, na které se mi opravdu těžce vzpomíná, ještě nemám dopsané. Přestože jsem měla vypito, tak si je ale dopodrobna pamatuji. Potřebuju k jejich doťukání teď hodně síly,“ přiznala Blesku Iveta s tím, že se ji hitmaker ještě potom několikrát snažil přesvědčit.

„Pojď to zkusit ještě jednou. To není možné, aby to nešlo.“ Iveta odmítala a Svobodovi se už potom raději vyhýbala. „Moc jsem toho vlastně neřekla. Další informace si nechám do své knihy, k jejímuž napsání mne svým jednáním donutili někteří lidé v čele s panem Štaidlem a lživé informace různých médií. Ta kniha vyjde hodně brzy. A já doufám, že díky ní konečně bude kolem mé osoby jasno a já budu mít po dvaceti pěti letech klid!“ dodala pro Blesk Bartošová.