Vystoupení rockové hvězdy začíná v neděli 19. listopadu od 19. hodiny v DRFG Areně, Brňákům známé jako hala Rondo. Na koncert přijedou diváci z celé ČR, ale i ze zahraničí. „Těšíme se. Přijedeme z polského města Krakov s kamarádem Wojtkem,“ tvrdí Paula Siemieńczuk.

Dalo by se čekat, že tak známá star bude mít spoustu speciálních přání. Adams i jeho management jsou ale prý vcelku skromní. „Požadavky jsou standardní. Možná jeden trochu netradiční, vlastní kuchař s kuchyňským vybavením,“ prozradil promotér Aleš Hrbek z brněnské agentury Glanc.

Management Adamsovy kapely přijel do Brna už ve čtvrtek 16. listopadu. Dohlíží na přípravy a chtějí si také v naší zemi zahrát golf. Bryan dorazí do Brna buď v sobotu večer po koncertu v rakouském Štýrském Hradci, anebo až v neděli.

Stihne si rockový zpěvák prohlédnout brněnské pamětihodnosti nebo vypít tradiční moravské vínečko? Den před naším koncertem hraje Adams v Rakousku a Brnem končí jeho podzimní turné. Předpokládáme, že se nezdrží a odjede rovnou pryč,“ tvrdí Hrbek.

Fotogalerie
4 fotografie