Samotný koncert trval dvě hodiny a sledovalo jej asi dva tisíce lidí. „Boby centrum je úplně vyprodané,“ potvrdil Blesku číslici dvou tisíc diváků jeden z organizátorů Michal Hakún z Moravia Top Concerts. Koncert začal v 19 hodin nejdříve vystoupením předkapely Ukulele Orchestra jako Brno.

Tato formace pod vedením Karla Heřmana hraje světové hity netradičně s doprovodem na ukulele. „Zatím jen málo lidí tančí, je to mrtvé,“ postěžovala si jedna z návštěvnic koncertu, když hráli teprve předskokani.

Potom, co na pódium nastoupila Sandra, se ale dav rozdováděl. Přestože se Sandra omlouvala, že po operaci ramene nemůže tolik tančit, diváci konečně začali křičet, zpívat a křepčit.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Sandra na koncertu v Brně Markéta Malá

„Moc si to užívám. Já jsem skalní fanda Sandry a sleduji její kariéru už od počátků,“ svěřil se velký fanoušek zpěvačky Petr Kubínský. Ne každý divák koncertu ale Sandru znal tak dlouho a dobře.

Ukrajinka Tamila Misyuk, která v České republice žije už více než 20 let, dostala vstupenky jako dárek. „Jméno Sandra mi nic neříkalo. Když jsem ji vyhledala na youtube, byla jsem překvapená. Zjistila jsem, že je to hvězda a její písně znám,“ svěřila se Blesku Tamila.

Brněnský koncert byl průřezem dosavadní tvorby sexbomby 80 let. Sandra zahrála i své největší hity jako In the Heat of the Night, Everlasting Love nebo Touch Me. Do Brna se prý ráda zase vrátí.

Sandra exkluzivně pro Blesk.cz

S fanoušky se hvězda osmdesátých let ochotně vyfotila. Novináři si ale stěžovali, že nedává rozhovory. Jednu výjimku však udělala a to pro redakci Blesk.cz. Redaktorce Blesku, která na Sandru promluvila německy, tedy její mateřštinou, odpověděla na tři dotazy.

Proč neposkytujete novinářům rozhovory?

Nic jsem si s novináři nedomlouvala, také protože se necítím dobře. Jsem po operaci ramene a ani můj lékař netuší, že se chystám na celovečerní koncert. Zatajila jsem mu to (usmívá se).

Z jakého důvodu jste si vybrala právě Brno?

Mám tady hodně fanoušků. Slyšela jsem, že je tu skvělé publikum, a tak jsem se rozhodla pro Brno.

Koncertovala jste v Brně už někdy?

Ne, ještě jsem v Brně nikdy nezpívala. Jsem tu poprvé.

 

Fotogalerie
12 fotografií