Jedno nás spojuje. S tímto sloganem letos Staropramen vstoupil do pivní sezóny. A s tímto heslem také v sobotu uspořádá hudební akci, pro kterou si známí čeští i zahraniční interpreti připravili speciální unikátní hudební aranžmá, která předvedou ve vystoupeních po dvojicích.

Vypsaná fixa tak třeba vystoupí s východočeským uskupením MLASK!, Xindl X se slovenskou písničkářkou Mirkou Miškechovou, kapela Mandrage s mladou indie kapelou A Banquet a jedna z českých špiček taneční scény Skyline se synthpopovými Evelynne. Vrcholem hudebního programu bude vystoupení legendárních spoluzakladatelů tanečního etna Transglobal Underground s autentickou albánskou dechovkou Fanfara Tirana.

Autor: Staropramen

Nad rámec hlavního hudebního program bude představena ochutnávka chystaného showcase festivalu Prague Nouvelle, který se bude konat v listopadu. Tento projekt vzniká jako unikátní platforma prezentující zahraniční vycházející hudební hvězdy. Lákat na podzimní akci budou zahraniční kapely  Big Sixes (UK), Abby (DE), Holy Esque (SCTL), Retro Stefson (ISL) a Bosnian Raibows (USA).

Autor: Staropramen

Pro fanoušky electropopové kapely Skyline je připravena soutěž Na jedno s kapelou, jejíž výherci se po vystoupení osobně potkají se členy skupiny. „Fanoušci jsou pro nás důležití. Jejich energie nás na koncertech vždycky nabije na týden dopředu, proto se moc těším i na setkání s výherci,” říká zpěvačka Marka Rybin. Zájemci o setkání se Skyline, dva vstupy a voucher na spotřebu v restauraci Potrefená husa musí být starší 18 let a musí poslat do čtvrtku 5. září do 12 na email staropramen@prkonektor.cz krátký text, na co si s kapelou chtějí připít. V předmětu soutěžních emailu uvádějte heslo „Na jedno s kapelou“.

Hudební line-up:

Staropramen Stage
14.30-15.20 Vypsaná Fixa feat Mlask!
16.05-16.55 Xindl X feat Mirka Miškechová
17.40-18.30 Skyline feat Evelynne
19.15-20.05 Mandrage feat A Banquet

20.05-22.00 Transglobal Underground feat Fanfara Tirana

Prague Nouvelle Stage
13.45-14.25 Big Sixes (UK)
15.20-16.00 Abby (DE)
16.55-17.35 Holy Esque (SCTL)
18.30-19.10 Retro Stefson (ISL)
20.05-20.45 Bosnian Raibows(USA)

Autor: Staropramen

Smíchov Open Air nebude bavit jen hudbou. Připraven je i další doprovodný program. „Kdo se bude chtít dozvědět více o pivovaru nebo pivu Staropramen samotném, může využít naše návštěvnické centrum. Budou probíhat exkurze pivovarem a zájemci se budou moci dokonce zúčastnit Pivovarské školy pod dohledem našeho sládka,“ říká k programu v pivovaru Eva Prajsová, manažerka značky Staropramen.

Samozřejmostí akce konané v pivovaru bude široké portfolio piv Staropramen z nichž velká část bude čepována přímo z pivovarských tanků. Všechno pivo se bude prodávat za jednotnou cenu 20 Kč. 

Festival Smíchov Open Air začne v sobotu 7. září ve 13 hodin a skončí ve 22 hodin. Vstupné v předprodeji činí 200 Kč, na místě v den konání 250 Kč. Vstupenky lze již dnes zakoupit na www.ticketsforpeople.cz. Další informace o akci se lze dozvědět na www.staropramen.cz nebo facebook profilu Staropramenu.